فصل پاییز که شروع سردی و خشکی هواست میتواند مسبب دردهای مختلفی برای بدن شما باشد؛ دردهایی مثل کمردرد، بیماریهای پوستی، حساسیت و تورم مخاطهای گوش و حلق و بینی و بهترین راه برای مبارزه با این ناراحتیها استفاده از دمنوشهای پاییزی است که علاوه بر این که طرز تهیه راحتی دارند بسیاری از مشکلات شما را حل میکنند
شفا آنلاین>سلامت>دمنوش ها یکی از بهترین نوشیدنی ها برای فصل پاییز هستند. در این نوشتار با ما همراه باشید تا دستور تهیه و آماده سازی ۷ دمنوش پاییزی<
Deadline of the fall> را بدانید
به گزارش شفا آنلاین:فصل پاییز که شروع سردی و خشکی هواست میتواند مسبب دردهای مختلفی برای بدن شما باشد؛ دردهایی مثل کمردرد، بیماریهای پوستی، حساسیت و تورم مخاطهای گوش و حلق و بینی و بهترین راه برای مبارزه با این ناراحتیها استفاده از دمنوشهای پاییزی است که علاوه بر این که طرز تهیه راحتی دارند بسیاری از مشکلات شما را حل میکنند. دمنوش پاییزی زنجبیل
دمنوش زنجبیل به دلیل اینکه حاوی میزان زیادی مواد مغذی است باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر نفوذ میکروب و ویروسهای فصل پاییز میشود. برای از بین بردن انقباضات دردناک و گرفتگی عضلات و همچنین برای درمان سرماخوردگی میتوان از دمنوش زنجبیل استفاده کرد.
ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید و آن را به صورت ورقههای نازک ببرید.zendegionline
مقداری آب جوش داخل یک قوری کوچک بریزید.
ورقههای زنجبیل تازه را داخل آب جوش بریزید و در قوری را ببندید.
حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دمنوش زنجبیل دم بکشد.
میتوانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن دمنوش زنجبیل استفاده کنید.
اضافه کردن مقداری آبلیمو به این دمنوش طعم تازه و جالبی خواهد داشت.
دمنوش پاییزی آویشن
دمنوش گیاهی آویشن به دلیل اینکه خاصیت ضدعفونی و ضد باکتری دارد از بروز بیماریهایی همچون سرماخوردگی و آرتروز که باعث آسیب وارد شدن به بدن افراد میشود جلوگیری میکند. این دمنوش برای از بین بردن درد مفاصل، نقرس، ورم مفاصل و درد سیاتیک، دردهای عضلانی، مفصلی و روماتیسمی، برونشیت، سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفسی مفید است. همچنین آویشن ضد سرفه و خلط آور است.
برای تهیه دمنوش آویشن، یک قاشق مرباخوری آویشن خشکشده را داخل دو لیوان آب جوش بریزید.
قوری را روی شعله غیرمستقیم قرار دهید تا دم بکشد.
سپس به مقدار دلخواه، عسل به آن بیفزایید و میل نمایید.
همچنین میتوانید موقع دم کشیدن، به آن لیموعمانی نیز اضافه کنید.
دمنوش پاییزی میخک
میخک، اثر نیرودهنده و ضدعفونیکننده دارد، محرک اشتها و تقویتکننده بدن است و برای درد کمر نیز مفید است.
یک قاشق مرباخوری از خردشده گل میخک را با دو لیوان آب جوش در یک قوری بریزید
قوری را به مدت ده دقیقه روی شعله غیرمستقیم قرار دهید.
سپس دمنوش مورد نظر را صاف و با شکر مخلوط کرده و میل کنید.
دمنوش پاییزی نعناع
مهمترین خاصیت دمنوش نعناع، تأثیر آن بر دردهای دستگاه گوارش شامل درد معده، روده، نفخ، دلپیچه، تهوع و اسهال است. همچنین برای رفع سینه درد و سرفه نیز بسیار مؤثر است.
۲ قاشق غذاخوری برگ نعناع خرد شده (تازه یا خشک) در قوری بریزید.
یک لیوان بزرگ آب با دمای ۸۰ درجه به آن اضافه کنید.
بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد.
در صورت تمایل میتوانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.
دمنوش پاییزی دارچین
دارچین مصونیت بدن را در مقابل امراض بالا میبرد. اگر حس میکنید ضعیف شدهاید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید. دمنوش دارچین برای دردهای عضلانی مفید است. بهعنوان تب بر از آن استفاده میشود. رگها را باز میکند و باعث بهبود گردش خون میشود.
چند عدد چوب دارچین را در یک قوری بریزید.
یک لیوان بزرگ آب ۸۰ درجه به آن اضافه کنید
بگذارید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد
در صورت تمایل میتوانید برای شیرین شدن آن از نبات استفاده کنید.
اضافه کردن چند قطره آب لیموترش به آن باعث میشود طبع گرم دارچین تعدیل شود.
دمنوش پاییزی جعفری
دمنوش جعفری برای بهبود بیماریهایی مانند التهاب مفاصل و استخوانها و روماتیسم مفید است. موجب حفاظت افراد در برابر التهابات پلیآرتریت میشود. و از آن بهعنوان مسکن برای پایین آوردن تب استفاده میشود.
یک قاشق غذاخوری از برگ و ساقههای خشک شدهی جعفری را همراه یک لیوان آب جوش داخل قوری بریزید.
به مدت ۱۵ دقیقه روی شعلهی غیرمستقیم قرار دهید.
پس از صاف کردن، آن را با عسل یا نبات، شیرین و میل کنید.
خوردن ۲ لیوان در روز، به مدت یک هفته مجاز است
دمنوش پاییزی پونه
از دمنوش پونه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردردها، مشکلات گوارشی، کم کردن تب خفیف، تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم استفاده میشود.
برای تهیه یک فنجان دمنوش پونه، یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه تازه و یا یک قاشق چایخوری برگ پونه خشکشده را در چای صافکن درون یک لیوان ریخته و یک فنجان آب در حال جوش را روی آن بریزید.
اجازه دهید مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد و به رنگ چای دربیاید.
اگر دوست داشتید میتوانید آن را با نبات کمی شیرین کنید.
این دمنوش به طور معمول ۲ تا ۳ فنجان در روز استفاده میشود و محدودیتی در طول درمان وجود ندارد.zendegionline