بهترین زمان جهت درمان کودکان ناشنوا کمتر از چهار سال است به دلیل اینکه معمولا شنیدن بین یک تا دو سالگی انجام میشود و پس از آن کودک شروع به گفتن اولین کلمات در زندگی خود میکند
شفا آنلاین>سلامت>مدیر داخلی بنیاد «کمک» با اشاره به کاشت حلزون گوش برای 300 کودک ناشنوا در این بنیاد خیریه گفت: بهترین زمان جهت درمان کودکان ناشنوا کمتر از چهار سال است.
به گزارش
شفا آنلاین:گلایل طاعتی با بیان این مطلب افزود: این موسسه از سال ۹۱ تاسیس شده است و بنیاد کیش مهر کتایون نام دارد که مخفف بنیاد کمک است.
وی افزود: کار این موسسه در انتهای سال ۹۲ به بعد بهصورت اختصاصی روی کاشت حلزون گوش متمرکز شد چراکه بنابر گفته پزشکان بیشتر ناشنواییها قابل درمان هستند و پس از گذراندن دورههای گفتار درمانی این افراد همزمان میتوانند صحبت کنند و بشنوند.مدیر داخلی بنیاد کمک تاکید کرد: بهترین زمان جهت درمان کودکان ناشنوا <
Deaf children>کمتر از چهار سال است به دلیل اینکه معمولا شنیدن بین یک تا دو سالگی انجام میشود و پس از آن کودک شروع به گفتن اولین کلمات در زندگی خود میکند.
طاعتی با بیان اینکه کودکان ناشنوا از طریق بهزیستی یا فضاهای مجازی به این موسسه خیریه جهت کاشت حلزون گوش معرفی میشوند، گفت: مدیرعامل این خیریه کتایون ریاحی است و در مصاحبههایی که در برنامههای مختلف داشته سعی کرده است این موسسه را به مردم نیازمند معرفی کند.
وی خاطر نشان کرد: هزینههای این موسسه خیریه با بودجههای دولتی تامین نمیشود و بهصورت خیرین شخصی اداره میشود. همچنین در این خیریه فقط خانوادههای نیازمند کاشت حلزونی گوش تحت پوشش هزینههای درمانی قرار میگیرند.
مدیر داخلی بنیاد کمک ادامه داد: با توجه به گزارشهایی که توسط سازمان بهزیستی مبنی بر نیازمند بودن آنها در خصوص کودکان کاشت حلزونی صورت میگیرد خدمات لازم درمانی برای جراحی گوش به آنها ارائه داده میشود.
طاعتی همچنین گفت: هزینه جراحی گوش برای کودکان کمتر از چهار سال ۶ میلیون تومان است که ۳ میلیون را بهزیستی و ۳ میلیون دیگر توسط موسسه بنیاد کمک داده میشود. برای کودکان بالای چهار سال این هزینه بهصورت آزاد محاسبه میشود و از ۲۰ میلیون تومان شروع میشود و برای اتباع خارجی به ۶۰ میلیون تومان هم میرسد. این هزینه به هیئت امنای صرفهجویی ارزی به نام خود کودک واریز شده و پروتز خریداری و در نهایت جراحی انجام میشود.
به گفته وی، تاکنون ۳۰۰ کودک از طریق بنیاد کمک مورد جراحی قرار گرفتهاند و شنوایی خود را به دست آوردهاند.
گفتنی است از هر هزار نوزادی که زنده به دنیا میآید، یک تا سه نفر با اختلال کم شنوایی متولد میشوند. همچنین بنا بر گزارش سازمان جهانی بهداشت، کمشنوایی شایعترین نقص مادرزادی است.
اینستاگرام موسسه بنیاد کمک KomakCharityFoundation و وبسایت آن www.komakcharity.com است.طبنا