شفا آنلاین:دانشمندان سرانجام کشور تولید کنندهٔ فلفل پاپریکا را شناسایی کردهاند.
به گزارش شفا آنلاین، فلفل
چیلی یکی از ادویههای بسیار پرطرفدار در غذاهای امروز است که هواداران
فراوانی در سراسر جهان دارد و همینطور منبع خوبی از بسیاری از ویتامینها و
مواد آلی ضروری برای سلامت بدن است.
گفتنی است، کارشناسان با مطالعه بر روی این فلفل سرانجام محل کشت اولیه آن را کشور مکزیک معرفی کردهاند.
بررسیها
نشان میدهد، براساس اطلاعات باستانشناسی و همینطور بررسی ژنتیک این گیاه
با ژنهای سایر محصولات کشت شده در کشور مکزیک این نتیجه به دست آمده است.
دانشمندان در همین راستا دو گیاه دیگر لوبیا و ذرت را نیز محصول بومی کشور مکزیک معرفی کردهاند.
کارشناسان همچنین اعتقاد دارند اجداد این گیاهان در ابتدا وحشی و جزء گیاهان هرز بودهاند و به تدریج اهلی شده است.
دانشمندان در یک تحقیق دانشگاهی با مطالعه DNA گردههای گیاهان در لابه لای آثار باستانی در کشور مکزیک به این نتایج دست یافتهاند.
گفته میشود، پس از کشت این گیاه در کشور مکزیک، کشت آن به نواحی شرقی و سایر کشورها انتقال یافته است.