به عقیده متخصصان بین شاخص توده بدن و حملات میگرنی ارتباطهایی وجود دارد. نتایج برخی پژوهشها روی افراد دچار چاقی مفرط نشان میدهد که این افراد بیشتر دچار میگرن میشوند و بعد از کاهش وزن تاثیر زیادی در کاهش و بهبود این بیماری مشاهده میشود
شفاآنلاین>سلامت> باید بدانید که برخی از خوردنیها میتوانند مشکل را بدتر و سردردهایتان را شدیدتر کنند. در ادامه چند نمونه از اصلیترین مواد غذایی ایجادکننده سردرد عنوان میشوند.به گزارش شفاآنلاین، به عقیده متخصصان بین شاخص توده بدن و حملات میگرنی ارتباطهایی وجود دارد. نتایج برخی پژوهشها روی افراد دچار چاقی مفرط نشان میدهد که این افراد بیشتر دچار میگرن میشوند و بعد از کاهش وزن(Weight Loss) تاثیر زیادی در کاهش و بهبود این بیماری مشاهده میشود. با این حال این مساله هنوز در حد یک فرضیه است و تا به حال به اثبات قطعی نرسیده است؛ اما محققان به همه افراد توصیه میکنند که وزن خود را در حد ایدهآل نگه دارند تا سالمتر زندگی کنند.ماست پرچربنتایج یک پژوهش آمریکایی نشان میدهد که میزان بالای چربی خون میتواند عاملی برای بروز دردهای میگرنی شود. این محققان به مدت 12 هفته روی 54 بیماری میگرنی بررسیهایی انجام دادند. به این ترتیب که جزئیات بیماری و رژیم غذایی آنها را بهطور دقیق بررسی کردند. سپس میزان چربیهای مصرفی این افراد را 20 گرم کاهش دادند. همین مساله باعث کاهش(Decrease) شدت و مدت دردهای میگرنی شد. اگر شما هم میگرن دارید بهتر است از مصرف مواد غذایی خیلی چرب بهخصوص لبنیات بپرهیزید.نان و کیکهارژیمهای غذایی میتواند روی بروز دردهای میگرنی تاثیر بگذارد. افرادی که دچار مشکل عدم تحمل گلوتن(سلیاک) هستند بیشتر در معرض مشکل قرار دارند. محققان روی 90 بیمار که مبتلا به میگرن و سلیاک هستند مطالعه کرده و روی رژیم غذاییشان بررسیهای انجام دادند. بعد از 6 ماه درمان و کنترل رژیم غذایی یک نفر از میگرن خلاص و در مشکل سه فرد دیگر بهبودی قابلملاحظهای مشاهده شد.بستنیمتوجه شدهاید بعضیها با یکی دو قاشق زدن و در یک آن، بستنی را تمام میکنند. اگر جزو این افراد هستید و درعینحال سردرد هم میگیرید باید بدانید نتایج یک پژوهش انگلیسی که روی 145 نفر انجام شده است نشان میدهد که بستنی نیز میتواند یکی از عوامل ایجاد میگرن شود بهخصوص اگر فرد با سرعت زیاد آن را میل کند. توجه داشته باشید که به عقیده محققان بستنی و دوستانش باعث ایجاد میگرن نمیشوند اما باعث بروز دردهای ناگهانی و زودگذر خواهند شد.پنیربه عقیده برخی از متخصصان پنیر جزو مواد غذایی ایجادکننده دردهای میگرنی است. نتایج بررسیهای متعدد نشان میدهد که آمینهای موجود در ترکیب برخی از پنیرها مانند «تیرامین» میتواند باعث بروز میگرن و تشدید آن شود.افراد مبتلا به میگرن نسبت به پنیر حساس هستند و بهتر است از پنیرهای تخمیر شده بپرهیزند. اگر اهل مصرف پنیرهای خارجی هستید، بیشتر حواستان را جمع کرده و از مصرف آنها خودداری کنید.شکلاتمحققان آمریکایی روی تاثیر شکلات در ایجاد دردهای میگرنی 63 بیمار بررسیهایی انجام دادند. 4 نفر از مصرفکنندههای این ماده غذایی بعد از خوردن آن دو مرتبه در معرض درد قرار گرفتند البته 12 ساعت بعد از مصرف. بقیه شرکتکنندهها یک فشار خفیف احساس کردند.به عقیده این محققان نتایج هیچ پژوهش علمی بهطور دقیق نتوانسته است که تاثیر شکلات را روی ایجاد میگرن به اثبات برساند.