شفا آنلاین:بهترین توصیهای که به مادران میشود این است که شیر را مستقیما از سینه به نوزاد داده و از دوشیدن آن خودداری کنند، چرا که این امر مزایای فراوانی دارد.
به گزارش
شفا آنلاین،رضا سعیدی فوق تخصص نوزادان گفت: بهترین توصیهای که به مادران میشود این است که شیر را مستقیما به
نوزاد داده و از دوشیدن آن خودداری کنند، چرا که در این صورت شیر گرم و
تازه بوده و استریل میباشد. به همین دلیل نوزاد کمتر در معرض آلودگی،
عفونت و مشکلات دیگر قرار میگیرد.
وی افزود: جدای همهٔ اینها این
عمل موجب ایجاد وابستگی و علاقه بین مادر و فرزند شده و ثبات عاطفی و
هیجانی را در آنها پدید میآورد.
وی بیان کرد: علاوه بر این حجم وعدههای شیر کودک کنترل شده و نوزاد دچار پرخوری و یا کم خوری نمیشود.
وی
اضافه کرد: از دیگر مزایای مستقیم شیر دادن به کودک این است که هورمونهای
شیرساز بیشتر تولید شده و باعث تداوم شیردهی تا دو سال میگردد.
این
فوق تخصص نوزادان گفت: اما اگر مادری شاغل بوده و یا به هر دلیلی مدتی از
فرزند خود دور باشد، باید شیر خود را بدوشد و در ظرفهای مناسب و در بسته
نگهداری کنند تا به هنگام نیاز، نوزاد از آن تغذیه کند.
وی بیان
کرد: این شیر در دمای اتاق حدود شش تا هشت ساعت قابلیت نگهداری دارد ولی در
صورت طولانیتر بودن مدت جدایی مادر از کودک، میتوان آن را در یخچال و در
دمای چهار تا هشت درجه نگهداشت.
وی اظهار کرد: در صورت نیاز میتوان این شیر را در فریزر یک تا دو ماه نیز نگهداشت.
وی
تاکید کرد: اگر شیر دوشیده شده در یخچال نگهداری شده باشد، باید آن را
داخل ظرفی مناسب ریخته و آن ظرف را داخل ظرف بزرگتری که حاوی آب گرم و نه
داغ میباشد، گذاشته تا دمای شیر به دمای اتاق یعنی ۳۷-۳۸ درجه سانتی گراد
برسد و برای مصرف شیرخوار آماده گردد.
وی متذکر شد: شیر گرم شده را نباید دوباره داخل یخچال گذاشت و باید آن را دور ریخت.