از بادمجان می توانید در غذاهای مختلفی همچون؛ آش بادمجان، دلمه بادمجان، رول کباب بادمجان استفاده کنید
شفا آنلاین>
تغذیه>بادمجان سرشار از آهن است و برای رفع کم خونی بسیار مفید بوده و علاوه بر جلوگیری از گرفتگی رگ ها، ضامن سلامتی قلب<
heart>است.
به گزارش
شفا آنلاین:این گیاه پر خاصیت در تابستان طرفداران زیادی دارد و می توانید از آن غذاهای مختلفی همچون؛ آش بادمجان، دلمه بادمجان، رول کباب بادمجان درست کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان
مرغ: 4 تیکه
بادمجان: 2 عدد متوسط
پیاز: 1 عدد متوسط
پیاز سرخ کرده: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
آب: 3 لیوان
ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین): به مقدار لازم
بادمجان ها را از یک ساعت قبل پوست بگیرید و آغشته به نمک کرده و بگذارید که نمک به طور کامل جذب بادمجان شده و آب بیندازد به این صورت هم تلخی بادمجان از بین می رود و هم در حین سرخ کردن روغن کمتری مصرف می کند. در یک قابلمه 3 لیوان آب بریزید و مرغ ها را به همراه یک عدد پیاز متوسط، نمک و زردچوبه به مدت 20 دقیقه نیم پز کنید.
در ادامه بادمجان ها را سرخ کرده و بعد از 20 دقیقه مرغ ها را از قابلمه بیرون بیارید و در روغن کمی سرخ کنید. آب قابلمه را هم از صافی رد کنید تا برای پخت خورش از آن استفاده کنید.رب گوجه را کمی تفت داده و به همراه مرغ ها، آب مرغ و پیاز سرخ شده داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بپزید. در این مرحله آبلیمو را کم کم به خورش اضافه کنید و مراقب باشید که خورش بیش از اندازه ترش نشود. (البته در پخت این خورش به جای آبلیمو می توانید از میوه غوره یا آبغوره نیز استفاده کنید) دارچین و در صورت نیاز کمی نمک نیز به خورش اضافه کنید.
سپس 3 عدد پیاز متوسط را خلالی نازک خرد کرده و آنقدر تفت دهید که طلایی شود و سپس به خورش اضافه کنید.
وقتی خورش جوش آمد نصف بادمجان ها را داخل قابلمه ریخته و تا حد امکان حرارت را کم کنید تا خورش کاملا پخته شود.
در پایان، خورش بادمجان شما آماده است. این خورش را نیز می توانید به همراه برنج زعفرانی و یا با نان میل کنید.پرشیا دایجست