به گزارش شفا آنلاین،دکتر علی اصغر پیوندی در این همایش با اشاره به شعار امسال هفته سلامت اظهار کرد: شعار خودمراقبتی که امسال بعنوان شعار هفته سلامت در کشور عنوان شده از سال 1970 مطرح شده است و امیدوارم امسال بتوانیم با آموزش به مردم و گسترش این فرهنگ در کشور باعث ارتقای سطح سلامت جامعه شویم و دغدغه های نظام سلامت و مردم را کاهش دهیم.
وی با اشاره به چالشهای موجود در حوزه امنیت و سلامت غذا و دارو و محدودیت در بهره وری از منابع بر مواردی نظیر افزایش ماندگاری غذا و کاهش ضایعات برای رسیدن به امنیت غذایی پایدار در جامعه تاکید کرد.
دکتر پیوندی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: با وجود تمام تلاشهای صورت گرفته در حوزه غذا و دارو هنوز دغدغه های ما در این خصوص از بین نرفته است و شاید مردم نیز اطمینان کافی در مورد مواد غذایی مورد استفاده خود از نظر مواد افزونی غیرمجاز، باقیمانده سموم شیمیایی و آفت کشها نداشته باشند و این موضوع با توجه به تاثیرات مواد غذایی در بروز سرطانها و بیماریهای غیر واگیر برای مردم نیز یک دغدغه محسوب شود .
دکتر پیوندی تاکید کرد: با توجه به اسناد بالادستی از جمله بندهای طلایی سیاست های کلان سلامت ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری، سند چشم انداز 1404 و برنامه توسعه چهارم و پنجم، باید گام های بلندتری در راستای افزایش امنیت غذایی، اصلاح شیوه تغذیه و آموزش آن به مردم برداریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: امسال بهار فاطمی با بهار سلامت همراه شده است باید در راستایی گام برداریم و دغدغه های مردم و کارکنان نظام سلامت را کاهش دهیم و شرایطی ایجاد کنیم تا مردم با اطمینان بتوانند از مواد غذایی سالم بهره مند شوند. همچنینی امیدوارم سال 93 سال پربرکتی باشد و با اجرای صحیح طرح تحول سلامت بتوانیم رضایتمندی مردم از نظر ارایه خدمات را افزایش دهیم و این همایش نیز منجر به فرهنگ سازی صحیح در جامعه و کاهش دغدغه های مردم درخصوص بهره مندی از غذای سلام و امن باشد.
گفتنی است در پایان این همایش با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رییس سازمان غذا و دارو، رییس سازمان نظام پزشکی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 11 فرآورده لبنی و غذایی لوح تقدیر و نشان ایمنی و سلامت دریافت کردند.