بیماریهای متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در تلاش برای توسعه شیوههای رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی و دیابت بود
شفاآنلاین>تغذیه> نوشیدن شیر در وعده صبحانه بهترین راه تقویت انرژی موردنیاز بدن در طول روز است.مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان میدهد شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.
به گزارش شفاآنلاین، «داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون بررسی کردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار میشود و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار میشود.
دکتر گاف در ادامه میافزاید: «بیماریهای متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در تلاش برای توسعه شیوههای رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی و دیابت (Diabetes)بود.»
متخصصان(experts) تغذیه همواره بر اهمیت صرف یک صبحانه سالم تاکید میکنند و این مطالعه مصرف کنندگان را به گنجاندن شیر در رژیمغذایی روزانهشان و بهخصوص در وعده صبحانه تشویق میکند.