همیشه پیشگیری از گرمازدگی بسیار مهمتر از درمان این بیماری است و هنگامی که دمای هوای محیط بالا میرود تا حد ممکن باید از رفتن به خارج از منزل جلوگیری کنیم
شفا آنلاین>سلامت>معاون فنی و عملیات اورژانس کشور درباره خطرات گرمای تابستان برای برخی افراد و پیشگیری از گرمازدگی توضیحاتی داد.
به گزارش
شفا آنلاین:حسن نوری معاون فنی و عملیات اورژانس کشوراظهار کرد: همیشه پیشگیری از گرمازدگی بسیار مهمتر از درمان این بیماری است و هنگامی که دمای هوای محیط بالا میرود تا حد ممکن باید از رفتن به خارج از منزل جلوگیری کنیم.
وی ادامه داد: کودکان و سالمندان دو گروه سنی هستند که بیشتر از سایر افراد نسبت به عارضه گرمازدگی بدنشان حساسیت نشان میدهد به همین این دو گروههای مراعاتهای لازم در هنگام افزایش دمای هوا انجام دهند.
نوری اضافه کرد: کودکان و سالمندان وقتی متوجه عارضه گرمازدگی<
Heat dissipation> میشوند که شرایط این بیماری کمی پیچیده و مزمن شده است.
دیابتی و فشارخونی ها بیشتر گرمازده می شوند
وی با اشاره به اینکه دو گروه سنی کودکان و سالمندان معمولا از داروهای ادرارآور و فشار خون و قند استفاده میکنند افزود: داروهای ادرارآور و فشار خون شانس بروز گرمازدگی را افزایش میدهد و سنسورهای مغز وضعیت ایجاد گرمازدگی را دیر اعلام میکنند.
معاون فنی و عملیات اورژانس ادامه داد: در فصل تابستان بهتر است از مایعات بیشتری مانند دوغ استفاده کنید تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
وی عنوان کرد: در هنگام تعریق علاوه بر آب، املاح و نمک از بدن خارج میشود و میزان سدیم و پتاسیم افراد کاهش پیدا کرده و فرد گرمازده شده دچار افت مفصلی میشود.
وقتی گرما سلامت سالمندان را تهدید می کند
نوری اظهار کرد: در زمان گرمازدگی افراد دچار تهوع، استفراغ و اسپاسم عضلانی میشوند و گرمازدگی عوارض شدیدی به خصوص در گروه سنی سالمندان دارد.
معاون فنی و عملیات اورژانس تاکید کرد: تاخیر در درمان گرمازدگی در سالمندان باعث بروز عوارض بدی در آنها میشود به همین دلیل این گروه سنی باید در تابستان مراقبتهای بیشتری از خود داشته باشد.
وی یادآوری کرد: ورزشکاران بهتر است در شرایط هوای گرم از انجام ورزشهای سنگین جلوگیری کنند.yjc