کیک بستنی ترکیبی از دو دسر خوشمزه و پر طرفدار یعنی کیک و بستنی است و کمتر کسی پیدا میشود که از این دسر خوشمزه لذت نبرد. با رعایت چند نکته ساده میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید
شفا آنلاین>
تغذیه>کیک بستنی ترکیبی از دو دسر خوشمزه و پر طرفدار یعنی کیک و بستنی است و کمتر کسی پیدا می شود که از این دسر خوشمزه لذت نبرد. با رعایت چند نکته ساده می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید.
به گزارش
شفا آنلاین:کیک بستنی ترکیبی از دو دسر خوشمزه <
Delicious dessert>و پر طرفدار یعنی کیک و بستنی است و کمتر کسی پیدا میشود که از این دسر خوشمزه لذت نبرد. با رعایت چند نکته ساده میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید.
مواد لازم برای کیک بستنی
روغن جامد ۱۵۰ گرم یا دو سوم پیمانه
شکر ۲۶۵ گرم یا یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد یک هشتم قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر ۱۰ گرم یا ۲ قاشق مرباخوری
آرد ۲۵۰ گرم یا یک و سه چهارم پیمانه
آب ۱۶۰ میلی لیتر یا دو سوم پیمانه
بستنی وانیلی یا شکلاتی یک لیتر
شکلات آب شده ۱۴۰ گرم یا یک دوم پیمانه
پودر کاکائو ۱۸ گرم یا ۳ قاشق غذاخوری
این مقدار کیک بستنی برای ۸ تا ۱۰ نفر مناسب میباشد.
برای تهیه این دسر از هر طعم بستنی که به آن علاقه دارید میتوانید استفاده کنید و خودتان را محدود نکنید.
در تهیه این کیک شما علاوه بر روش درست کردن کیک بستنی، با طرز تهیه یک کیک خوب با بافت عالی را هم یاد خواهی گرفت که برای خامه کشی مناسب است.
ابتدا سفیده را از زرده جدا کنید و نکاتی مثل تمیز بودن ظرف برای زدن سفیده و یا اینکه سفیده نباید خیلی سرد و یا گرم باشد. همچنین سر همزن شما باید موقع زدن سفیده به کف ظرف بخورد تا همه سفیدهها یکدست زده شوند و سفیده آب نندازد را رعایت کنید.
سفیده را بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف بیرون نریزد. در ظرف دیگری شکر و روغن را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زردها را یکی یکی به روغن و شکر زده شده اضافه کنید و هر تخم مرغ را ۳۰ ثانیه بزنید.
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید و نیمی از آن را به زرده تخم مرغ و روغن و شکر اضافه کنید و در حد ۳۰ ثانیه با همزن مخلوط کنید.
آب ولرم را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه با دور کند همزن هم بزنید و بقیه آرد و پودر کاکائو و پیکینگ پودر را اضافه کنید و باز ۳۰ ثانیه هم بزنید. بعد از این مرحله میتوانید سفیده تخم مرغ را به بقیه مواد کیک اضافه کنید و هم بزنی.
اگر بعد از هم زدن ردهای سفیدی از مایع داخل مواد کیک شما پیدا بود مهم نیست، چون موقع پختن کیک این مایع سفید رنگ داخل کیک ذوب میشه و هم زدن بیش از حد شما باعث سفت شدن کیک میشود.
ظرفی به قطر ۲۸ سانتی متر را چرب کنید و داخل و دیوارههای قالب را با پودر کاکائو یا آرد، آرد پاشی میکنیم و مواد کیک را داخلش ریخته و در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد فر به مدت زمان ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر میپزیم.
بعد از اینکه کیک پخت اجازه میدهیم تا کاملا سرد شود. سپس یک لایه نازک با احتیاط از روی کیک جدا کرده و داخل کیک را خالی میکنیم به طوری که دیوارههای کیک پاره نشود.
داخل کیک را با بستنی که نه خیلی منجمد باشد و نه شل پر کنید و لایهای که قبلا جدا کرده بودین روی سطح کار گذاشته و فشار دهید و دوازده ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی منجمد شود و به خورد کیک برود.
هنگام سرو کیک شکلات را با دو قاشق خامه بن ماری کنید و روی سطح کیک بستنی بریزید و با انواع میوههای تازه یا کمپوتی میتوانید تزیینش کنید. این کیک بستنی اگر تکه نشود تا ۲ ساعت بیرون از یخچال مشکلی براش پیش نمیاد.نمناک