شفا آنلاین:علاوه بر پاکسازی بدن از مواد زائد و مصرف برخی از غذاها پرهیز از نوشیدنیهای گرمی بخش و بسیار رطوبت آور و پرهیز از زیاد خوردن غذاهای مولد خون توصیه میشود.
به گزارش
شفا آنلاین،ناصر رضایی پور، دستیار دکترای تخصصی طب سنتی ایران
گفت: برای حفظ تندرستی در فصل بهار و جلوگیری از عوارض ناشی از انباشته
شدن بدن از مواد زائد در زمستان، باید تدابیری را انجام دهیم که شامل
پاکسازی بدن از مواد زائد، مضر و پرهیز از برخی مواد غذایی خاص و
نوشیدنیها میشود.
وی افزود: علاوه بر پاکسازی
بدن از مواد زائد و مصرف برخی از غذاها، پرهیز از نوشیدنیهای گرمی بخش و
بسیار رطوبت آور، پرهیز از زیاد خوردن غذاهای مولد خون مانند شیرینیها،
کیک، و خامه زیاد و کم کردن معقول مصرف انواع گوشت توصیه میشود.
رضایی پور در ادامه اظهار داشت: باید در بهار از مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی، پرخوری، برهم خوری و با هم خوری خودداری شود.
این
دستیار دکترای تخصصی طب سنتی ایران گفت: بهتر است در بهار مصرف خوراکیهای
تلخ و تند و شور که همگی مزاج گرم دارند مانند آجیلهای شور، تخمه، گردو و
دیگر مغزها همچنین ادویه تند مانند فلفل، دارچین و زنجبیل کم شود.
وی
به میوههای لطیف اشاره کرد و افزود: میوههایی مانند خیار و هندوانه به
سرعت دچار تغییرات نامطلوب میشوند که پرهیز از این میوهها نیز توصیه
میشود.
رضایی پور گفت: در این فصل باید ورزشهای
معتدل انجام شود و از خشم و اضطراب و حمام و سونای خیلی گرم پرهیز شود و
همچنین از لباس های لطیف و سبک استفاده شود.