شفاآنلاین>سلامت>مدیرکل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: عمده مشکلات شرکت های تولیدی فرآوردههای آرایشی و بهداشتی کشور، تامین مواد اولیه است.
به گزارش شفاآنلاین،دکتر عبدالعظیم بهفر، با اشاره به اینکه عمده مشکلات تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی در حیطه وظایف سایر ارگان هاست، افزود: بیشترین مشکلات تولیدکنندگان فرآورده های آرایشی و بهداشتی تامین مواد اولیه است.
وی در جریان بازدید از کارخانجات تولید لوازم آرایشی و بهداشتی در اشتهارد، اظهار کرد: براساس وظایفی که حاکمیت بر عهده وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو درمورد نظارت بر فراورده های سلامت محور مشخص کرده است، پایش سلامت فراورده های آریشی بهداشتی بر عهده اداره کل آرایشی و بهداشتی قرار دارد.
بهفر افزود: براساس لزوم ارزیابی عملکرد و شرایط تولید فراورده های آرایشی و بهداشتی، از دانشگاه علوم پزشکی البرز به عنوان یکی از مهمترین دانشگاه هایی که فراورده ای آرایشی بهداشتی در حوزه آن تولید می شود، بازدید کردیم.
وی با اشاره به اینکه ۲۳۴ کارخانه تولید لوازم آرایشی و بهداشتی در استان البرز فعالیت دارند، تصریح کرد: بیش از ۸۰ درصد کارخانجات تولید لوازم آرایشی و بهداشتی کشور در استان البرز متمرکز هستند که ۹۰ درصد بازار داخلی محصولات آرایشی و ۵۰ درصد بازار داخلی محصولات بهداشتی را تامین می کنند.
مدیرکل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی ادامه داد: در جریان بازدیدی که از یکی از کارخانه های معتبر تولید لوازم آرایشی بهداشتی در منطقه اشتهارد داشتیم، عمده مشکلات تولیدکنندگان در مورد تامین مواد اولیه است که ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده و در حال اجرا به خصوص اقداماتی که قرار است پس از تفاهمهای صورت گرفته بین وزارت بهداشت و گمرک، در زمینه تسهیل ترخیص کالاهای سلامت محور صورت پذیرد امیدواریم دیگر نهادهای حکومتی و نظارتی نیز در این رابطه اقدامات مشابهی را در دستور کار خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه از لحاظ علمی و تکنیکی و تجهیزات مشکلی در تولید نداریم، عنوان کرد: عمده مشکلات در حوزه تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی فرایندی و بروکراسی اداری بوده که با توجه به اینکه امسال به عنوان «حمایت از تولید داخل» نامگذاری شده است تمام مسئولان ارگان های مختلغ باید نسبت به مرتفع کردن موانع و تسهیل چرخه تولید کمک کنند.
بهفر با بیان اینکه تمام زیرساخت های لازم برای تولید در سه حوزه محصولات سلولوزی، آرایشی و بهداشتی در کشور وجود دارد، عنوان کرد: در سه حوزه فرآورده هایی تولید می شوند که قابل رقابت با سایر فراورده های خارجی هستند، بنابراین باید با تسهیل فرایندهای مختلف نسبت به تقویت تولیدکنندگان داخلی این حوزه به رشد و شکوفایی تولید داخل کمک شود.