کد خبر: ۲۰۴۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - 2018August 02
راهكار‌هاي مختلفي براي اين كار وجود دارند كه يكي از آنها داشتن رژيم غذايي مناسب است. غذاها از چند طريق باعث كاهش استرس مي‌شوند
شفاآنلاین>سلامت> بالاخره همه ما كم و بيش استرس داريم ولي چگونگي مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مديريت استرس مي‌تواند يك ابزار قوي براي حفظ و ارتقاي سلامت باشد.

به گزارش شفاآنلاین، راهكار‌هاي مختلفي براي اين كار وجود دارند كه يكي از آنها داشتن رژيم غذايي مناسب است. غذاها از چند طريق باعث كاهش استرس مي‌شوند؛ مثلا غذاي دلچسبي مانند يك ليوان ذرت مكزيكي، سطح سروتونين را كه يك ماده‌ ميانجي شيميايي آرامش‌بخش در مغز است، افزايش مي‌دهد. برخي غذاها هم مي‌توانند سطوح كورتيزول و آدرنالين را كه هورمون‌هاي استرس‌زاي بدن هستند، كاهش دهند. در ادامه با خوراكي‌هاي ضداسترس آشنا مي‌شويد.

وعده قبل از خواب

مصرف كربوهيدرات هنگام خواب مي‌تواند ترشح ماده شيميايي سروتونين از مغز را سريع‌تر كند و باعث شود خواب بهتري داشته باشيد. از آنجا كه مصرف غذاي سنگين قبل از خواب مي‌تواند باعث سوزش سر دل شود، از غذاهاي سبك استفاده كنيد.

مركبات

مركبات منبع غني ويتامين C هستند. مطالعات نشان داده است اين ويتامين مي‌تواند سطوح هورمون‌هاي استرس را تعديل كند و باعث ارتقاي سيستم ايمني شود. در يك مطالعه نشان داده شد اگر افرادي كه فشارخون بالايي دارند، قبل از انجام كارهاي پراسترس، ويتامين C مصرف كنند، مقدار فشارخون(blood pressure) و سطوح كورتيزول(هورمون استرس) در بدنشان در حد طبيعي باقي مي‌ماند.

بادام

بادام سرشار از ويتامين‌هاست. ويتامين E كه براي تقويت سيستم ايمني(Immune system) بدن لازم است و ويتامين‌هاي گروه Bكه شما را در برابر حملات استرس يا افسردگي مقاوم‌تر مي‌كند. روزانه يك‌چهارم ليوان بادام خام به عنوان ميان‌وعده مصرف كنيد تا از فوايد آن بهره‌مند شويد.

اسفناج

كاهش سطح منيزيم در خون، مي‌تواند باعث سردرد و خستگي شود كه از نشانه‌هاي استرس است. يك فنجان اسفناج كمك مي‌كند مقدار دريافت منيزيم خود را افزايش دهيد. اگر اسفناج دوست نداريد، ساير سبزي‌هاي برگ سبز، سوياي پخته‌شده و فيله ماهي قزل‌آلا نيز غني از منيزيم هستند.

چاي

نوشيدن چاي مي‌تواند آرامبخش باشد. در يك مطالعه افرادي كه 4 فنجان چاي در روز به مدت 6 هفته مصرف كردند، با افرادي كه نوشيدني ديگري استفاده مي‌كردند، مقايسه شدند. افرادي كه چاي مي‌نوشيدند، احساس آرامش و سطوح پايين‌تر كورتيزول(هورمون استرس) پس از موقعيت‌هاي استرس‌زا را گزارش كردند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: