در فصل تابستان که افزایش رطوبت و گرما ، اشتها و قدرت سیستم گوارشی افزایش می یابد مصرف این مواد غذایی باید کمتر در برنامه غذایی قرار گیرد
شفاآنلاین>تغذیه> متخصصان تغذیه معتقدند مصرف همه مواد غذایی در تمام فصول برای بدن مفید نیست.
به گزارش شفاآنلاین،در فصل تابستان که افزایش رطوبت و گرما ، اشتها و قدرت سیستم گوارشی افزایش می یابد مصرف این مواد غذایی باید کمتر در برنامه غذایی قرار گیرد .
سیر
سیر به علت داشتن خواص آنتی بیوتیکی و ضد سرطانی برای بدن مفید است اما در تابستان باعث به هم خوردن تعادل دمایی و مایعات بدن می شود و به دنبال آن بیماری های پوستی ناگهانی، راشهای قرمز رنگ برروی پوست آکنه، احساس سوزش و آسیب کبدی ایجاد می شود.
لیمو
نوشدنیهای دارای لیمو در فصل تابستان موجب افزایش (Increase)سوخت وساز بدن ، نا متعادل شدن مایعات بدن و افزایش شیره معده ، سوهاضمه ، سوزش سردل، رفلاکس اسید معده وزخم معده می شود .
عسل
وقتی عسل در معرض گرما قرار گیرد در مولکولهای آن واکنشی ایجاد می شود و عسل را به یک ماده سمی تبدیل می کند که این ماده سمی می تواند باعث ایجاد بیماری های مانند سرطان، اختلالات خود ایمنی ومشکلات عصبی شود
ماست
ماست(yogurt) به علت داشتن خاصیت اسیدی در تابستان موجب عوارضی در سیستم گوارشی بدن ، ورم معده، بیماری های معده وسوهاضمه می شود .
نوشیدنی های سرد
نوشیدنیهای سرد در فصل تابستان باعث توقف هضم و کند کردن سوخت و ساز بدن ، ایجاد مشکلاتی در سیستم بدن وتشکیل سموم داخلی در بدن می شود