با اینکه هرازگاهی خوردن بستنی ایده بدی به نظر نمیرسد، آنچه که برای سالم و هیدرانه نگه داشتن بدنمان بهخصوص در این فصل همواره باید به خاطر داشته باشیم، مصرف خوراکیهای خاص و مناسب این فصل بهویژه میوههاست
شفا آنلاین>سلامت>زردآلو جزو میوههای سرشار از بتاکاروتن است. بتاکاروتن در بدن ما به ویتامین A. تبدیل میشود و به بینایی و بهبود پوست و غشای مخاطی کمک موثری میکند.به گزارش شفا آنلاین، معمولاً همه ما با فرا رسیدن تابستان علاقه و میل سیریناپذیری به خوردن خوراکیهای خنک پیدا میکنیم. با اینکه هرازگاهی خوردن بستنی ایده بدی به نظر نمیرسد، آنچه که برای سالم و هیدرانه نگه داشتن بدنمان بهخصوص در این فصل همواره باید به خاطر داشته باشیم، مصرف خوراکیهای خاص و مناسب این فصل بهویژه میوههاست؛ اما آیا میوهای که شما انتخاب و مصرف میکنید، بهترین گزینه پیش رویتان است؟هر میوهای بهطور مجزا شامل مواد مغذی مانند انواع ویتامینها و مواد معدنی ضروری برای بدن ماست که استفاده از آنها کمک موثری به بهبود شرایط جسمی و تقویت قوای بدنمان خواهد کرد. به همین دلیل در این مطلب به معرفی و آشنایی با خواص ۱۰ میوه تابستانی مفید میپردازیم که خوردنشان نه تنها تحمل گرمای تابستان را آسان خواهد کرد، بلکه در پایان فصل گرما باعث حفظ سلامتمان هم خواهد شد.توت فرنگی: این میوه کوچک منبعی عالی برای تأمین ویتامین C، پتاسیم، فیبر و آنتیاکسیدانهای ضروری است. مصرف ۱ لیوان توتفرنگی در روز، علاوه بر اینکه به تقویت سیستم ایمنی بدنتان کمک زیادی خواهد کرد باعث کاهش کلسترول(Cholesterol) و تنظیم فشارخونتان هم خواهد شد.مهمتر اینکه، توت فرنگی مقدار قابل توجهی ویتامین C. دارد که این ویتامین عامل مفید و مهمی برای تقویت بینایی و جلوگیری از ابتلا به آب مروارید است. مصرف این میوه شیرین و خوشمزه باعث استحکام بخشیدن پوست و کاهش چین و چروکهای روی آن خواهد شد. خبر خوب برای خانمهای باردار اینکه توتفرنگی دارای مقدار زیادی فولات و ویتامین B. است که مصرفشان برای رشد بهتر نوزاد به ویژه در ماههای اول بارداری ضروری خواهد بود.ملون: این نوع طالبی به علت کالری کم و عطر خاص و منحصر به فردش پر طرفدار است. علاوه بر این، ملون ویتامین C. و بتاکاروتن فراوانی دارد. یکی از بهترین ویژگیهای این میوه تأثیر آن در کاهش استرس(Stress) است. ملون سرشار از پتاسیم است و همین ویژگی خوردن آن را برای تنظیم ضربان قلب و تأمین اکسیژن کافی برای مغز مناسب خواهد کرد و باعث ایجاد احساس آرامش و تمرکز در افراد خواهد شد.گیلاس: چه کسی از خوردن یک کاسه گیلاس شیرین و خنک لذت نمیبرد؟ این ابَر میوه به دلیل وجود مادهای به نام ملاتونین میتواند باعث بهبود خوابتان شود. علاوه بر این، مصرف گیلاس باعث کاهش درد و سوزش مفاصل و پیشگیری از ابتلا به دیابت هم میشود. یکی از مهمترین خواص گیلاس تأثیر آن در تقویت حافظه و انتخاب آن بهعنوان یک اسنک عالی برای افرادی است که در حال کاهش وزن و تناسب اندام هستند. پس برای رسیدن به نتیجه مطلوب سعی کنید روزانه مقداری گیلاس میل کنید.هلو: طعم و مزه خوب هلو که سرشار از انواع ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای ضروری است باعث شده طرفداران بسیاری داشته باشد. علاوه بر این، مصرف هلو به تقویت بینایی و بهبود سلامت پوست کمک موثری میکند، بهطوری که میتوانید برای از بین بردن تیرگی اطراف چشمها و حتی کاهش چین و چروکها یک برش از آن را به شکل مستقیم روی پوستان ماساژ دهید. هلو خوراکی بسیار مفیدی برای سمزدایی و کاهش وزن(Weight Loss) و درست شبیه یکی از میوههای همخانواده خود یعنی شلیل است.آلو سیاه: این میوه بنفش رنگ یک خوراکی یا به تعبیر بهتر جایگزینی مناسب برای کاهش گرسنگی و احساس سیری طولانی مدت است. برای مثال اگر بین وعدههای اصلی غذایی به عنوان میان وعده از آلو سیاه استفاده کنید برای مدت بیشتری احساس سیری خواهید داشت. یکی دیگر از دلایل مهمی که مصرف آلو سیاه را ضروری میکند خاصیت مفید آن برای استحکام بیشتر استخوانها و تقویت حافظه است.هندوانه: با اینکه حمل هندوانه به دلیل سنگینی آن کمی سخت است، خواص اعجابانگیز آن ما را به راحتی مجاب میکند تا میتوانیم از آن استفاده کنیم. تصور کنید یک برش هندوانه خنک در هوای گرم و طاقتفرسای تابستان تا چه میزان میتواند خوشایند باشد، اما خواص هندوانه تنها محدود به طعم و مزه آن نیست. این میوه مملو از پتاسیم، انواع مختلف آنتیاکسیدان، کاروتنوئید، ویتامین ۶B و C، کلسیم و فیبر است. مصرف چند برش هندوانه در روز میتواند شما را از ابتلا به بیماریهای قلبی، انواع سرطان(Cancer)، مشکلات گوارشی، کاهش بینایی و ریزش مو دور نگه دارد.انجیر: بعضی افراد معتقدند انجیر سالمترین و مقویترین میوه دنیاست. خیلی از ما در طول سال این میوه مفید را به صورت خشک مصرف میکنیم، اما انجیر تازه طعم بهتر و متفاوتتری دارد. علاوه بر این انجیر تازه طعمدهنده مناسبی برای انواع مختلف کیکها، سالادها و همراه خوبی برای گوشت هم است. انجیر منبع مناسبی برای تأمین پتاسیم است که عامل مهمی در تنظیم فشارخون محسوب میشود.علاوه بر این، انجیر مملو از فیبر است و برای افرادی که در حال کاهش وزن هستند مفید خواهد بود. مصرف همزمان انجیر با چای میتواند باعث کاهش انسولین شود و برای افراد مبتلا به دیابت تأثیرات مثبت فراوانی دارد.زردآلو: زردآلو جزو میوههای سرشار از بتاکاروتن است. بتاکاروتن در بدن ما به ویتامین A. تبدیل میشود و به بینایی و بهبود پوست و غشای مخاطی کمک موثری میکند. سعی کنید هنگام خرید این میوه زردآلوهای رسیده را انتخاب کنید، چون نوع رسیده آن حاوی بتاکاروتن بیشتری است. علاوه بر این، زردآلو فیبر قابل توجهی دارد و مصرف آن باعث تقویت سیستم گوارشی و پیشگیری از یبوست خواهد شد.انگور یاقوتی: انواع انگور به ویژه انگور یاقوتی حاوی کربوهیدراتهای مختلف، فیبرهای محلول و نامحلول، انواع ویتامینها، مواد معدنی و ... هستند. آیا شما تا به حال شنیدهاید افرادی که در سواحل مدیترانه زندگی میکنند در مقایسه با سایر افراد طول عمر بیشتری دارند؟ مصرف انگور یکی از مهمترین عوامل مؤثر در افزایش طول عمر است، زیرا این میوه حاوی اسید فولیک است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی میکند.گلابی: در حالی که اغلب سیبها بهعنوان اَبر میوه شناخته میشوند، بعضی اوقات گلابی آنقدر که باید مورد توجه قرار نمیگیرد. در حقیقت، ما از این موضوع غافل هستیم که میزان فیبر مفید گلابی بسیار بیشتر از سیب است. علاوه بر این، مصرف گلابی باعث تنظیم و کنترل میزان قندخون میشود و به بهبود سیستم گوارشی هم کمک موثری میکند. نکته آخر اینکه گلابی حاوی ویتامین C، کربوهیدرات و در عین حال کالری کمی است و بهطور کلی مصرف این میوه شیرین برای عملکرد بهتر بدن گزینه مناسبی خواهد بود.