کد خبر: ۲۰۲۸۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۶ تير ۱۳۹۷ - 2018July 17
نوشیدن شربت سکنجبین منافع بسیاری دارد؛ یکی از خواص سکنجبین این است که اگر آن را با یخ بنوشیم، از حرارت معده می‌کاهد
شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص طب ایرانی با اشاره به فصل تابستان و افزایش احتمال گرمازدگی روش‌هایی را برای پیشگیری از بروز این اتفاق توضیه کرد.

به گزارش شفا آنلاین، نعمت‌الله مسعودی متخصص طب ایرانی در خصوص نوشیدنی‌های مفید برای پیشگیری از گرمازدگی(Heat dissipation) در فصل تابستان توضیح داد: نوشیدن شربت سکنجبین منافع بسیاری دارد؛ یکی از خواص سکنجبین این است که اگر آن را با یخ بنوشیم، از حرارت معده می‌کاهد.

وی گفت: اگر سکنجبین را با ریشه و تخم کاسنی مخلوط کرده و کمی گلاب به آن اضافه کنند، نوشیدنی پر سود و شگفت‌آور می‌شود و می‌تواند کمک زیادی پیشگیری از گرمازدگی کند.

مسعودی افزود: استفاده از خاکشیر یخ‌زده و شربت آب‌لیمو برای جلوگیری از گرمازدگی موثر است؛ بهتر است برای جلوگیری از اسهال(Diarrhea) و تأثیر خنکی، خاکشیر باید به شکل یخ‌زده یا همراه خرده یخ مصرف شود.

این متخصص طب ایرانی توصیه کرد: با توجه به گرمی و آلودگی هوا، مصرف آب‌لیمو نیز به دلیل داشتن ویتامین C که دارای خاصیت ضدعفونی‌ کننده است، توصیه می‌شود و نیاز است هر دو روز یک بار، یک عدد لیمو در آب مصرفی استفاده شود.

وی با بیان اینکه هندوانه یک میوه تابستانی لطیف، آبدار، خنک کننده، آرام بخش و مسکن التهابات درونی است که اصولا برای رفع عطش در اوج گرمای تابستان مصرف می‌شود گفت: طبیعت هندوانه سرد است و برای افراد گرم مزاج بسیار مطلوب است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: