کد خبر: ۲۰۲۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۱۷ تير ۱۳۹۷ - 2018July 08
به دلیل اینکه این مرغ‌ها با پوست سرخ می‌شوند حاوی چربی زیادی بوده و البته برخی از مراکز فست فودی علاوه بر این مسئله برای خوشمزده شدن بیشتر مرغ‌های سوخاری مقداری روغن به آن تزریق می‌کند
شفاآنلاین>سلامت> یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه کاهش مصرف روغن جهت پیشگیری از ابتلا به چاقی و بیماری‌های متابولیکی ضروری است، گفت: در فصل تابستان بیشتر غذاهای آب‌پز و کبابی استفاده کنید.

به گزارش شفاآنلاین، مرتصی صفوی در ارتباط با عوارض مصرف مرغ سوخاری اظهار داشت: به دلیل اینکه این مرغ‌ها با پوست سرخ می‌شوند حاوی چربی زیادی بوده و البته برخی از مراکز فست فودی علاوه بر این مسئله برای خوشمزده شدن بیشتر مرغ‌های سوخاری مقداری روغن به آن تزریق می‌کند.

وی افزود: استفاده از مرغ سوخاری به ویژه‌ در فصول گرم به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود چرا که علاوه بر مشکل در هضم آن اثرات سوء‌دیگری همچون مشکلات قلبی به همراه دارد.

این متخصص ( Expert)تغذیه نسبت به استفاده از غذاهای آب پز و کبابی در فصل تابستان گفت: روغن‌های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع بوده که ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را مضاعف می‌کنند.

صفوی ادامه داد: بهتر است هنگام سرخ کردن مواد غذایی از روغن‌های مخصوص سرخ کردنی استفاده شود تا این روغن هنگام حرارت مشکلی در آن ایجاد نشود و سلامت غذا بیشتر باشد.

وی عنوان کرد: خانواده‌ها باید جهت پیشگیری(prevention) از اضافه وزن، چاقی و ابتلا به بیماری‌های متابولیکی مقدار مصرف روغن را کاهش داده و بیشتر روغن‌های زیتون و کنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: