کد خبر: ۲۰۱۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۴ تير ۱۳۹۷ - 2018July 05
محققان اعتقاد دارند بانوان حتی پیش از اقدام به بارداری باید مصرف اسید فولیک را زیر نظر متخصص در رژیم غذایی خود قرار دهند تا از ابتلای فرزند خود به بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کنند.
شفاآنلاین>سلامت>بارداری پراهمیت‌ترین دوران برای حفظ سلامت جنین است و مصرف برخی مواد غذایی یا مشتق‌های ویتامینی نوزاد را برابر بیماری‌ها واکسینه می‌کند.

به گزارش شفاآنلاین،کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری به وسیله مادر سبب جلوگیری از ابتلای کودکان در سال‌های آینده به بیماری‌هایی چون اوتیسم، مهره شکاف (اسپینا بیفیدا یا بیرون زدگی نخاع) و اسکیزوفرنی می‌شود.

محققان اعتقاد دارند بانوان حتی پیش از اقدام به بارداری باید مصرف اسید فولیک را زیر نظر متخصص در رژیم غذایی خود قرار دهند تا از ابتلای فرزند خود به بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کنند.


مطالعه‌های جدید نشان می‌دهند زنانی که درطی دوران بارداری مکمل اسید فولیک مصرف نمی‌کنند یا در غذای روزانه آن‌ها این ماده ویتامینی وجود ندارد با درصد بالایی احتمال دارد فرزند مبتلا به اختلال‌های روانی به دنیا آورند.

در کشور آمریکا از سال ۱۹۹۸ طرح غنی سازی خوراکی‌ها به ویژه دانه‌ها با اسید فولیک آغاز شده است و دانشمندان نتیجه‌های خوبی از آن به دست آورده اند که شامل کاهش نرخ ابتلای کودکان به اختلال‌های روانی است.

پژوهشگر دانشگاه ماساچوست، جاشوا روفمن، اعلام کرده است بیماری‌هایی چون اوتیسم و اسکیزوفرنی بسیار سخت درمان هستند و درمان قطعی برای آن‌ها وجود ندارد به همین دلیل دانشمندان باید در پی یافتن راه‌هایی برای جلوگیری از ابتلای کودکان به این بیماری‌ها باشند که یکی از آنها غنی سازی خوراک مادران باردار با اسید فولیک است.


کارشناسان دریافتند کودکان مبتلا به اوتیسم و اسکیزوفرنی دچار تاخیر در شکل گیری بخش‌هایی از مغز، نازک شدن غشای مغزی و افزایش تراکم آن‌ها هستند.


محققان در آزمایشی برای بررسی اثر‌های اسید فولیک بر مغز کودکان، برروی سه گروه داوطلبان آزمایش انجام داده‌اند، گروه اول کودکانی که پیش از طرح مصرف اسید فولیک به دنیا آمده‌اند، کودکانی که مادران آن‌ها اسید فولیک در دوران بارداری مصرف کرده‌اند و نیز کودکانی که پس از این طرح به دنیا آمده‌اند.


دانشمندان نتیجه‌های کاملاً محسوسی به دست آوردند که نشان داد، میزان ابتلا به اختلال‌های روانی در کودکانی که اسیدفولیک در رژیم غذایی مادران آن‌ها وجود داشته است بسیاری کمتر از سایرگروه‌ها بوده است.

کارشناسان اعلام کرده‌اند غنی سازی خوراک کشور‌ها با اسیدفولیک و مصرف استاندارد آن در دوران بارداری راهکاری ارزان قیمت، اما بسیار اثربخش برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های روانی پرعارضه و مقاوم به درمان است که می‌تواند برکل زندگی فرد اثرمنفی بگذارد.
برچسب ها: سلامت ، بیماری ، واکسینه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: