کد خبر: ۲۰۱۷۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۴ تير ۱۳۹۷ - 2018July 05
استشمام هوای آلوده در دوران بارداری ممکن است اثرات خطرناکی روی سلامت قلب و عروق جنین در دوران کودکی داشته باشد. فشار خون بالا در کودکی اغلب منجر به بروز فشار خون بالا در بزرگسالی می‌شود که یکی از علل اساسی در ایجاد بیماری‌های قلبی و عروقی محسوب می‌شود
شفا آنلاین>سلامت>قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا در سه ماهه سوم بارداری خطر بالا رفتن فشار خون را در جنین افزایش می‌دهد.

به گزارش شفا آنلاین، گروهی از محققان آمریکایی دانشگاه جانز هاپکینز برای اولین بار در تحقیقات خود اعلام کردند که استشمام هوای آلوده در دوران بارداری(Pregnancy) ممکن است اثرات خطرناکی روی سلامت قلب و عروق جنین در دوران کودکی داشته باشد. فشار خون بالا در کودکی اغلب منجر به بروز فشار خون بالا در بزرگسالی می‌شود که یکی از علل اساسی در ایجاد بیماری‌های قلبی و عروقی محسوب می‌شود.

محققان در تحقیقات خود حدود 1293 مادر و کودک را مورد مطالعه قرار دادند. آنها فشار خون کودکان را از 3 تا 9 سالگی تحت کنترل داشتند. آنها عوامل مختلفی چون وزن جنین هنگام تولد و سیگار کشیدن مادر حین بارداری را از جمله عوامل فشار خون(blood pressure) بالای جنین اعلام کردند. علاوه بر این، آنها قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا و تأثیر آن روی جنین را بررسی کردند.

طبق آزمایش‌های صورت گرفته، کودکانی که در سه ماهه سوم بارداری و در داخل رحم در معرض آلودگی هوا هستند، نسبت به کودکانی که میزان مواجهه آنها با آلودگی هوا کم‌تر است، 61 درصد بیشتر در دوران کودکی دچار فشار خون بالا می‌شوند. همچنین بدون در نظر گرفتن وزن هنگام تولد نوزادان، قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا در سه ماهه سوم بارداری همچنان با بالا رفتن فشار خون نوزاد در ارتباط است.

نتایج به دست آمده به اهمیت کاهش میزان انتشار ذرات معلق در محیط تأکید دارند. نه تنها قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا خطر بروز بیماری و مرگ را افزایش می‌دهد، بلکه این ذرات از مانع جفت در دوران بارداری عبور کرده و روی رشد جنین تأثیر می‌گذارد و نیز احتمال فشار خون بالا را در آینده افزایش می‌دهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: