تغییر ذائقه جوانان چالشی است که باید از آن بهعنوان یک فرصت استفاده کرد. در حقیقت باید همه کافه داران در راستای تأمین ذائقه جوانان از مواد مصرفی ارگانیک یا محصولات کارخانههایی که مواد غذایی استاندارد و بهداشتی تهیه میکنند، استفاده کنند
شفاآنلاین>سلامت> درحالی که متخصصان از اهمیت و تأثیر سبک زندگی سالم در سلامت افراد جامعه میگویند، آمارها نشان میدهد حدود 30درصد جوانان 15 تا 35 سال تهرانی بخشی از اوقات فراغت خود را در کافهها میگذرانند.
به گزارش شفاآنلاین، از اینرو میتوان گفت توجه به کیفیت مواد خوراکی مورد استفاده در کافهها گامی مثبت در حفظ سلامت جوانان است.
امین کیانی میگوید: تغییر ذائقه جوانان چالشی است که باید از آن بهعنوان یک فرصت استفاده کرد. در حقیقت باید همه کافه داران در راستای تأمین ذائقه جوانان از مواد مصرفی ارگانیک یا محصولات کارخانههایی که مواد غذایی استاندارد و بهداشتی تهیه میکنند، استفاده کنند. عضو هیأت مدیره نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته تأکید میکند: نه تنها ارائه غذا و خوراکیهای بیکیفیت(Poor) تهدیدی جدی برای سلامت مردم محسوب میشود بلکه استفاده از دخانیات و قلیان که در برخی موارد دیده شده هم میتواند سلامت جوانان را به خطر بیندازد، از اینرو کافهداران باید نکات بهداشتی مرتبط با سلامت(Health) را به طور کامل رعایت کنند.ایران