بهگفته متخصصان طب سنتی، مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر میتواند بسیار مضر باشد و باعث تولید اخلاط زائد در بدن شود
شفاآنلاین>تغذیه> گاهی تاثیرات تداخلات غذایی در چندین سال بعد به صورت بیماریهای مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد و حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان برخی غذاها تولید بیماری میکند.به گزارش شفاآنلاین، بهگفته متخصصان طب سنتی، مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر میتواند بسیار مضر باشد و باعث تولید اخلاط زائد در بدن شود.گاهی تاثیرات این تداخلات در چندین سال بعد به صورت بیماریهای(Diseases) مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد و به عنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان موارد ذیل باعث تولید اخلاط خام در بدن شده و تولید بیماری میکند.مثلاً مصرف ماست با هر نوع و هر مقدار گوشت باعث لکههای پوستی و مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته میشود همراه با برنج باعث کولیت و درد شکم می شود که ممکن است این بیماری ها حاصل عدم رعایت این مطالب در طول چندین سال باشد.بنابراین از خوردن هم زمان مواد غذایی که در ذیل به آن اشاره شده است، جداً خودداری کنید.۱- خربزه و عسل۲- ماست و هر نوع گوشت یا غذای گوشتی۳- کله پاچه و انگور۴- پنیر و بادام۵- شیر و میوههای تازه۶- شیر و تخم مرغ۷- شیر و مواد غذایی ترش و شور۸- شیر و حبوبات۹- شیر و ترب۱۰- شیر و سبزیجات خام۱۱- شیر و شربت خرما۱۲- شیر و گوشت۱۳- شیر و ماهی تازه۱۴- تخم مرغ و ماهی تازه۱۵- سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته میشود به همراه برنج۱۶- سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته میشود به همراه ماش۱۷- سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته میشود به همراه حلیم۱۸- انار و حلیم۱۹- فراوردهای لبنی و ترشیجات۲۰- فراوردهای لبنی و انواع آلوضمناً به گفته متخصصان(experts) طب سنتی خوردن خربزه یا هندوانه به همراه وعدهغذایی و همچنین خوردن گوشت خام نیز میتواند امراض جدی در پیش داشته باشد.