شفا آنلاین-مصرف زعفران در رژیم غذایی از پیشرفت بیماریهای ژنتیکی چشم جلوگیری میکند.
به گزارش
شفا آنلاین،دکتر بهرام غفاری جراح و فوق تخصص چشم با بیان این مطلب افزود: زعفران سلولهای بنیادی را در مقابل آسیبها
محافظت و از پیشرفت بیماریهای چشم جلوگیری و موجب احیای سلولهای آسیب
دیده چشم میشود.
وی ادامه داد: همچنین این گیاه مفید در درمان اختلالات لکه زرد شبکیه که در سنین سالخوردگی ایجاد میشود، موثر است.
این
متخصص یاد آور شد: گنجاندن زعفران در رژیم غذایی از پیشرفت "بیماریهای
ژنتیک چشم" جلوگیری و به همین علت مصرف متعادل آن به سالخوردگان و افراد
مبتلا به بیماریهای چشم تولید میشود.
غفاری
اظهار داشت: افرادی که دچار "اختلالات بنیادی" هستند باید زعفران را با خنک
کننده کبدی مصرف کنند تا چشم بالا نرود، بنابراین باید برای تقویت چشم این
گیاه مفید با مرزه، هل، عسل و میخک مصرف شود.