افرادی که دچار یبوست هستند مصرف پروبیوتیک میتواند به دفع آنها کمک کند همچنین پروبیوتیکها سیستم ایمنی را تقویت و با برخی از آلرژیها مقابله میکنند
شفا آنلاین>سلامت>عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تهران مزایای استفاده از مواد غذایی حاوی پروبیوتیک را تشریح کرد.به گزارش شفا آنلاین، آریو موحدی در ارتباط با مصرف پروبیوتیک(probiotic)ها اظهار داشت: باکتریهای طبیعی در روده بزرگ انسان زندگی میکنند که ویتامین گروه B را ضمن تخمیر بقایای غذا در بدن تولید میکنند که ممکن است این لایه باکتری روده از بین برود و یا در طول زندگی فرد کمتر شود.وی افزود: میتوان با مصرف مواد غذایی حاوی پروبیوتیک این باکتریها با را به بدن بازگرداند و باید توجه داشت که غذاهای حاوی پروبیوتیک به هضم بهینه و جذب نیز علاوه بر این مسئله کمک میکنند.این متخصص تغذیه بالینی ماست را بهترین حامل پروبیوتیک برشمرد و گفت: آبمیوههای غنی از پروبیوتیک نیز امروزه به بازار آمده و افرادی در جهان مصرف این مواد را مدنظر قرار دادهاند.موحدی اضافه کرد: افرادی که دچار یبوست هستند مصرف پروبیوتیک میتواند به دفع آنها کمک کند همچنین پروبیوتیکها سیستم ایمنی را تقویت و با برخی از آلرژیها مقابله میکنند.همچنین بر اساس برخی از تحقیقات مصرف این مواد میتواند کاهش فشارخون و کاهش چربی و کلسترول(Cholesterol) را در بدن به همراه داشته باشد.عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تهران خاطرنشان کرد: افراد دیابتی نیز مصرف مواد غذایی حاوی پروبیوتیک برای آنها مفید بوده و باید توجه داشت که مصرف روزانه غذاهای حاوی پروبیوتیک محدودیت مصرف نداشته چرا که این ماده طبیعی بوده و به طور کامل با بدن انسان سازگار است.