کد خبر: ۲۰۰۳۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - 2014April 12
شفا آنلاین:بخارها و دودهای دخانی که از معده به سوی مری و دهان متصاعد می‌شود، عفونت‌های نزله‌ای که از ترشحات سینوس‌های چرکی و ترشحات پرده‌های محافظ مغز به پایین یعنی حلق سرازیر می‌شود و عفونت‌های لثه و دندان از عوامل موثر بر بوی بد دهان هستند.

به گزارش شفا آنلاین،سید جواد علوی درباره علت بوی بدن دهان از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: باید توجه داشت که علل متعددی عامل بوی بد دهان است.

وی با اشاره به اینکه عمدتا برای بدبویی دهان 3 عامل بسیار مهم و تاثیرگذارمطرح است، گفت: بخارها و دودهای دخانی که از معده به سوی مری و دهان متصاعد می‌شود، عفونت‌های نزله‌ای که از ترشحات سینوس‌های چرکی و ترشحات پرده‌های محافظ مغز به پایین یعنی حلق سرازیر می‌شود و عفونت‌های لثه و دندان از عوامل موثر بر بوی بد دهان هستند.

این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه سینوزیت یکی از شایع‌ترین ترشحات عفونی نزله‌ای است که بوی عفونت را تشدید می‌کند، ادامه داد: رعایت رژیم غذایی سالم و مصرف مواد غذایی با توجه به مزاج افراد خود عامل مهمی برای سلامت دهان ودنان است که از بروز ترشحان نزله‌ای پیشگیری می‌کند.

علوی افزود: برای رفع بدبویی دهان معده باید اصلاح شود که می‌توان هر روز صبح 3 قاشق خاکشیر را با آب گرم یا گلاب مخلوط کرده و حداقل یک ساعت چیزی خورده نشود؛ این کار به پاکسازی معده کمک کرده و موجب رفع بدبویی دهان می‌شود.

وی درباره خواص پودر دهان اضافه کرد: دندان و لثه‌ها را قبل از خواب با پودر دهان مالش داده شود و سپس با مسواک شسته شود که این روش موجب می‌شود افراد به دندان درد مبتلا نشود و عفونت‌های دندان از بین رود.

این کارشناس طب سنتی بیان داشت: برای تهیه پودر دهان می‌توان 100 گرم سماق، گلنار فارسی، مازو، پوست انار از هر کدام 25 گرم، 10 گرم میخک و 75 گرم نمک مخلوط کرده و با انگشت روی دندان و لثه مالیده شود و سپس بلا مسواک روی دندان کشیده و بعد شسته شود.

علوی درباره سفید کردن دندان هم خاطر نشان کرد: برای سفید کردن دندان می‌توان به جای گلنار فارسی از زاج سفید استفاده کرد و اگر می‌خواهید بیشتر سفید شود به مجموع دارو 15 گرم جوش شیرین اضافه شود.

برچسب ها: عفونت‌ ، مغز ، دندان ، شفا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: