علائم این بیماری شامل التهاب مفصل یعنی درد تورم و قرمزی مفاصل است که میتواند باعث محدودیت در حرکات فیزیکی افراد شود، همچنین این بیماری باید حداقل به مدت ۶ هفته ادامه داشته باشد، شروع این بیماری ناگهانی یا تدریجی است.
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص طب فیزیکی گفت: بیماری استیل ممکن است باعث تجمع مایع در اطراف قلب و ریه شده و جان بیمار را به خطر اندازد، همچنین این بیماری میتواند مفصل لگن را نیز میتواند درگیر کند.
به گزارش
شفا آنلاین:دکتر محمد مسعود خالصی، درباره بیماری استیل
با بیان اینکه این بیماری مربوط به التهاب مفصلی نوجوانی است، گفت: این بیماری قبل از ۱۶سالگی شروع شده و علت مشخصی و ریسک فاکتور خاصی ندارد و معمولا بیشترین شیوع آن در کودکان ۱ تا ۳ ساله است.
وی با تاکید براینکه علت این بیماری به طور کامل شناخته نشده است، ادامه داد: از علل احتمالی ابتلا به این بیماری علل میکروبی، علل ژنتیکی و یا علت خودایمنی یعنی مشکل در سیستم ایمنی بدن است که مورد آخر قویترین احتمال برای علت این بیماری را به خود اختصاص داده است.
این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی با اشاره به اینکه این بیماری شایعترین بیماری روماتولوژیک مزمن در اطفال است،اظهار کرد: علائم این بیماری شامل التهاب مفصل یعنی درد تورم و قرمزی مفاصل است که میتواند باعث محدودیت در حرکات فیزیکی افراد شود، همچنین این بیماری باید حداقل به مدت ۶ هفته ادامه داشته باشد، شروع این بیماری ناگهانی یا تدریجی است.
وی افزود: تبهای نوساندار، راشهای پوستی (قرمز شدن قسمتی از پوست)، سالمون پچ، سینوویت یا التهاب و ضحیم شدن سینوویم مفصلی از دیگر علائم این بیماری هستند این بیماری ممکن است باعث تجمع مایع در اطراف قلب و ریه شده و جان بیمار را به خطر اندازد، همچنین این بیماری میتواند مفصل لگن را نیز میتواند درگیر کند.
خالصی با اشاره به اینکه این بیماری انواع مختلف دارد، بیان کرد: ۱-شروع سیستمیک که با علائم تب، ضعف، خستگی، کاهش وزن، بزرگ شدن غدد لنفاوی و سایر علائم عمومی بیماری همراه است۲-الیگوآرتیکولار(التهاب چهار مفصل یا کمتر)، پلیآرتیکولار(التهاب ۵ مفصل و بیشتر).
وی با اشاره به اینکه برای تشخیص بیماری باید حتما آزمایشهای خونی انجام و فاکتورهای التهابی بررسی شوند، خاطرنشان کرد: وجود بیماریهای عفونی مانند تب مالت نیز حتما باید مورد بررسی قرار گیرند، رادیوگرافی یا تصویربرداری از دیگر روشهای تشخیص بوده و بنا به تشخیص پزشک ممکن است سیتی اسکن، امآرآی، سونوگرافی و یا اکوکاردیوگرافی نیز انجام شود.
این متخصص طب فیزیکی اضافه کرد: برای درمان این بیماری حتما باید تحت نظر پزشک داروهای ضد التهاب، داروهای تعدیلکننده سیستم ایمنی، فیزیوتراپی، و کاردرمانی انجام شود که هریک از این درمانها در شرایط مختلف برای این بیماران استفاده میشود.طبنا