ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست میشود،طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است
شفا آنلاین>تغذیه>ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست میشود، طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است.به گزارش شفا آنلاین، ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست میشود،طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است به نظر میآید این غذا طبع سردی داشته باشد، ولی با اضافه شدن ادویه جات و به خصوص زنجفیل که طبعی به شدت گرم دارد، این غذا به طبعی متعادل میرسد.مواد لازم: جگر ۵۰۰ گرمپیاز ۲ عددچاشنی سیر و زنجفیل ۳ قاشق غذا خوریماست ۱ پیمانهروغن۱/۲ پیمانهپودر فلفل قرمز چیلی ۲ قاشق غذا خوریزردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوریپودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خورینمک ۱ قاشق چای خوریادویه گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوریماسالای جگر طرز تهیه: جگر را به تکههای ۲ یا ۳ سانتی خرد کنید و ۴ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید
یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید.
سپس پودر زرد چوبه و کمی آب به آن اضافه و مواد را در روغن تفت دهید
سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید
جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد
در آخر تمامی ادویههای پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجفیل باریک و دراز خرد شده، غذا را تزیین و سرو کنید.