کد خبر: ۱۹۸۴۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 08
ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست می‌شود،طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است
شفا آنلاین>تغذیه>ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست می‌شود، طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است.

به گزارش شفا آنلاین، ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست می‌شود،طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است به نظر می‌آید این غذا طبع سردی داشته باشد، ولی با اضافه شدن ادویه جات و به خصوص زنجفیل که طبعی به شدت گرم دارد، این غذا به طبعی متعادل می‌رسد.

مواد لازم:
جگر ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
چاشنی سیر و زنجفیل ۳ قاشق غذا خوری
ماست‏ ۱ پیمانه
روغن۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز چیلی ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوری


ماسالای جگر طرز تهیه:
جگر را به تکه‌های ۲ یا ۳ سانتی خرد کنید و ۴ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید

یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید.

سپس پودر زرد چوبه و کمی آب به آن اضافه و مواد را در روغن تفت دهید

سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید
جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد

در آخر تمامی ادویه‌های پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجفیل باریک و دراز خرد شده، غذا را تزیین و سرو کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: