کد خبر: ۱۹۸۰۷۰
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۰ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 05
در منابع طب سنتی و طب اسلامی، دستورالعمل‌های کامل و دقیقی برای حفظ سلامتی و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها وجود دارد که تحت عنوان "مبانی شش‌گانه حفظ الصحه" از آن یاد می‌شود
شفاآنلاین>سلامت> یکی از اصول بسیار کلیدی حفظ سلامت، چگونگی خوردن و آشامیدن است که بیشترین دستورات هم در منابع دینی و هم در منابع طب سنتی برای آن ذکر شده است.

به گزارش شفاآنلاین، در این مطلب به ۴ دستورالعمل ساده در کلام معصوم اشاره شده که رعایت آنها، ما را از ابتلا به بیماری‌ها مصون نگه می‌دارد و سلامتی کامل را تامین می‌کند.

در منابع طب سنتی و طب اسلامی، دستورالعمل‌های کامل و دقیقی برای حفظ سلامتی و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها(diseases) وجود دارد که تحت عنوان "مبانی شش‌گانه حفظ الصحه" از آن یاد می‌شود.

اما یکی از اصول بسیار کلیدی حفظ سلامت، چگونگی خوردن و آشامیدن است که بیشترین دستورات هم در منابع دینی و هم در منابع طب سنتی برای آن ذکر شده است.

در حوزه طب و سلامتی، احادیث صحیح‌السند بسیاری از ائمه اطهار به دست ما رسیده و در قالب کتب متعددی این روایات جمع‌آوری شده که بسیاری از احادیث با وجود کوتاه بودن، بسیار پرمغز و و در صورت اجرا، موثر در حفظ سلامتی هستند و البته با پیشرفت هر چه بیشتر علوم، ابعاد جدیدتری از حکمت و صحت این احادیث برای بشر امروز روشن می‌شود.

در ادامه حدیثی از حضرت علی (ع) برگرفته از کتاب دانشنامه احادیث پزشکی(medical) آمده که با وجود کوتاه بودن این کلام معصوم، تقریبا تمام مبانی حفظ سلامتی و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها را در خود جای داده است:

حضرت علی علیه‌السلام فرمودند: "هر کس در گرسنگی کامل، غذا بخورد، غذا را خوب بجَود، در حالیکه هنوز میل به غذا دارد، غذا را واگذارد و، چون احساس قضای حاجت کرد، آن را محبوس ندارد، به هیچ بیماری جز بیماری مرگ مبتلا نشود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: