افراد مبتلا به خشکی چشم به ویژه سالمندان یا وجود برخی از بیماریهایی که سبب خشکی چشم شده است باتوجه به اینکه این بیماری میتواند شدت یابد توصیه نمیشود.
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص چشم با اشاره به اینکه روزهداری سبب افزایش درجه چشم <Increase eye degree>نمیشود، گفت:افراد مبتلا به آب سیاه چشم یا گلوکوم میتوانند روزه بگیرند.
به گزارش شفا آنلاین:دکتر محمدرضا فرتوکزاد درباره روزهگرفتن افرادی که مشکلات چشمی دارند، اظهار کرد: افراد مبتلا به خشکی چشم به ویژه سالمندان یا وجود برخی از بیماریهایی که سبب خشکی چشم شده است باتوجه به اینکه این بیماری میتواند شدت یابد توصیه نمیشود.وی افزود: فردی که خشکی چشم دارد و این مشکل برای بیمار غیرقابل تحمل است و با گرفتن روزه خشکی چشم شدت مییابد بهتر است از انجام این کار خودداری کند مگر اینکه فرد بتواند با کمک قطره اشک مصنوعی داخل چشم خود را نرم نگهدارند و ناراحتی برای آن به وجود نیاید میتوانند روزه بگیرند.
این متخصص چشم یاد آورشد: برای موارد دیگر منبعی برای روزهداری وجود ندارد چراکه برخی با توجه به اینکه از عینک استفاده میکنند گمان کرده که این مسئله سبب افزایش درجه یا نمره چشم آنها شده درصورتی که روزهداری تاثیری بر افزایش نمره چشم ندارد و مشکلی را برای فرد به وجود نمیآورد.
فرتوکزاد در پاسخ به این سوال که آیا افراد مبتلا به آب سیاه چشم یا گلوکوم میتوانند روزهبگیرند یا خیر؟ عنوان کرد: افراد مبتلا به آب سیاه یا آب مروارید چشم نیز میتوانند روزهبگیرند چراکه با روزهداری مشکلی برای آنها به وجود نخواهد آمد.
وی در خصوص روزهداری افراد مبتلا به دیابت که مشکلات چشمی پیدا کردهاند، گفت: اگر دیابت این افراد کنترل نشود و از مصرف داروها یا تزریق انسولین خودداری کنند روزهداری مشکلاتی را برای آنها به وجود میآورد اما با رعایت کردن زمان مصرف داروها در سحر و افطار از نظر چشم پزشکی مشکلی برای آنها به وجود نخواهد آمد.
وی خاطرنشان کرد: خشکی چشم جزو مواردی بوده که در برخی از افراد به حدی شدت مییابد که بهتر است از انجام آن خودداری شود اما همچنان برخی از بیماران مبتلا به خشکی چشم تمایل به روزهداری دارند که ضرورت دارد هنگام افطار به آرامی مایعات را بنوشند تا دچار فشار یا آسیب به چشم نشوند.طبنا