کد خبر: ۱۹۶۰۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 19
محققان دانشگاه جان هاپکینز با بررسی وضعیت بیش از ۱۱ هزار نفر دریافتند حداقل ۶ سال زندگی بی تحرک در میانسالی ریسک نارسایی قلبی را افزایش می دهد و همچنین حداقل ۶ سال ورزش در میانسالی می تواند این ریسک را کاهش دهد
شفاآنلاین>سلامت> محققان دریافتند افزایش فعالیت فیزیکی به میزان توصیه شده در طول ۶ سال در میانسالی با کاهش قابل توجه ریسک نارسایی قلبی مرتبط است.

به گزارش شفاآنلاین، محققان دانشگاه جان هاپکینز با بررسی وضعیت بیش از ۱۱ هزار نفر دریافتند حداقل ۶ سال زندگی بی تحرک در میانسالی ریسک نارسایی قلبی را افزایش می دهد و همچنین حداقل ۶ سال ورزش در میانسالی می تواند این ریسک را کاهش(Decrease) دهد.

برخلاف حمله قلبی که با مرگ ماهیچه های قلب همراه است، نارسایی قلبی با ناتوانی مزمن و بلندمدت قلب در پمپاژ خون کافی به منظور رساندن اکسیژن مورنیاز به بدن همراه است.

نارسایی قلبی علت بستری شدن در بیمارستان در افراد بالا ۶۵ سال است و فاکتورهای پرخطر آن شامل فشارخون بالا، کلسترول بالا، دیابت، سیگار کشیدن و سابقه خانوادگی است.

«چیادی دامل»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «یافته های ما بیانگر این موضوع است که داشتن تحرک توصیه شده ۱۵۰ دقیقه فعالیت متوسط تا شدید در هر هفته نظیر پیاده روی تند یا دوچرخه سواری، در میانسالی به قدرکافی برای کاهش ریسک نارسایی قلبی تا ۳۱ درصد کافی است.»

وی در ادامه می افزاید: «همچنین افراد میانسالی که تحرک ندارند اگر به میزان توصیه شده شروع به ورزش کنند در طول مدت ۶ سال ریسک نارسایی قلبی شان تا ۲۳ درصد کاهش می یابد.»

محققان (researchers)با وجود افزایش نرخ نارسایی قلبی به دلیل سبک زندگی بی تحرک و افزایش طول عمر انسان ها، داشتن تحرک فیزیکی را توصیه می کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: