چلو گوشت بسیار مقوی و انرژیزا بوده و حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D ، E ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲ ، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، کولین، سلنیوم، سدیم، پتاسیم، فسفر، اسید چرب امگا ۳، قند و فیبر است.
شفاآنلاین>سلامت>یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف چلو گوشت را برای مبتلایان به کمخونی مفید دانست. به گزارش شفاآنلاین،چلو گوشت بسیار مقوی و انرژیزا بوده و حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D ، E ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲ ، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، کولین، سلنیوم، سدیم، پتاسیم، فسفر، اسید چرب امگا ۳، قند و فیبر است. برای بررسی خواص چلو گوشت و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.مهمترین خواص چلو گوشتحیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص چلو گوشت اظهار کرد: این غذا نقش موثری در تقویت عمومی و سیستم ایمنی بدن، استخوانها، اندامها، بینایی، اعصاب، مغز و حافظه و قوای جنسی دارد.وی درباره خواص دیگر چلو گوشت بیان کرد: چلو گوشت انرژی بدن را افزایش میدهد و تاثیر چشمگیری در بهبود آرتروز و پوکی استخوان دارد؛ این غذا از پوسته پوسته شدن پوست هم جلوگیری میکند.عظمایی با اشاره به نقش چلو گوشت در رفع استرس و افسردگی یادآور شد: این غذا خونساز و برای زنان باردار و شیرده مفید است؛ چلو گوشت دندانها را محکم و به افزایش وزن افراد لاغر کمک شایانی میکند همچنین موجب کاهش دردهای قاعدگی هم میشود.