خوردن سه مرتبه یا بیشتر مغزیجات آجیلی در هفته با کاهش ۱۸ درصدی ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، شایعترین نوع آریتمی قلبی، مرتبط است.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه> طبق نتایج یک مطالعه جدید، خوردن مغزیجات آجیلی چندین بار در هفته به کاهش ریسک فیبریلاسیون دهلیزی و احتمالاً نارسایی قلبی کمک میکند.
به گزارش شفا آنلاین:محققان سوئدی در یک مطالعه بزرگ دریافتند خوردن سه مرتبه یا بیشتر مغزیجات آجیلی <Umbrella Gizmos>در هفته با کاهش ۱۸ درصدی ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، شایعترین نوع آریتمی قلبی، مرتبط است. این مسئله به کاهش احتمال نارسایی قلبی هم کمک میکند.
«سوسانا لارسون»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه کارولینسکا سوئد، در این باره میگوید: «حتی افزایش کم مصرف مغزیجات آجیلی منجر به کاهش احتمال فیبریلاسیون دهلیزی و نارسایی قلبی در جمعیت تحت مطالعه شد.
مغزیجات آجیلی سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده، پروتئین، فیبر، مواد معدنی، ویتامین E، فولات، و سایر مواد شیمیایی هستند.»مطالعات قبلی نشان دادهاند که خوردن مغزیجات آجیلی دارای تاثیرات ضداکسایشی و ضدالتهابی است و میتواند موجب بهبود کلسترول خون شده، به عملکرد بهتر عروق خونی کمک کرده و از اضافه وزن پیشگیری کند.محققان دادههای دو مطالعه سوئدی را که در مجموع شامل ۶۱,۳۶۴ نفر بود بررسی کردند. این افراد پرسشنامهای در مورد عادات تغذیهشان تکمیل کرده بوده و به مدت ۱۷ سال تحت نظر بودند.افرادی که مغزیجات آجیلی میخوردند، تحصیلات بهتر و سبک زندگی سالمتری نسبت به دیگر افراد داشتند. آنها کمتر جزء افراد سیگاری بودند و کمتر دارای سابقه فشارخون بالا بودند. آنها وزن کمتری داشتند، بیشتر ورزش میکردند و میوه و سبزیجات بیشتری میخوردند. به ازای مصرف هر وعده بیشتر مغزیجات آجیلی در هفته، احتمال ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی ۴ درصد کاهش مییابد.محققان همچنین در بین افرادی که مقادیر کمتر (و نه بیشتر) مغزیجات آجیلی مصرف میکردند کاهش خطر نارسایی قلبی را مشاهده کردند.سپید