انواع دلمه رو میشه هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو کرد و مخصوصا برای مهمونی ها گزینه ای مجلسی و دلچسبی هستش اگر با مدل جدید پخته بشه
شفا آنلاین>تغذیه>دلمهها در صورت روش پخت جدید میتوانند به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی در مهمانیها استفاده شوند.به گزارش شفا آنلاین، انواع دلمه رو میشه هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو کرد و مخصوصا برای مهمونی ها گزینه ای مجلسی و دلچسبی هستش اگر با مدل جدید پخته بشه.مواد لازم :برنج 1 پیمانهلپه یکسوم پیمانهسویا خشک یکدوم پیمانهروغن به میزان لازمنمک و فلفل به میزان لازمزردچوبه یکدوم قاشق چایخوریادویه یک قاشق چایخوریسبزی دلمه خرد کرده 300 گرم(تره، شوید، گشنیز، ترخون، مرزه)خلال بادام یکدوم پیمانهخلال نارنج شیرین کرده یکدوم پیمانهپیازداغ 3 قاشق سوپخوریشکر به میزان لازمسرکه به میزان لازمکلم برگ 1 کیلوزعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوریپنیر موزارلا کم چرب دالیا 150 گرمدلمه کلم قالبیطرز تهیه:1- برنج، لپه و سویا را جداگانه بخیسانید، برنج را آبکش کنید. آنگاه لپه را بپزید و سپس سویا را در صافی بریزید و قدری بفشارید.2- حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید، سویا، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را بیفزائید و سویا را تفت دهید.3- اینک سبزی را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید حالا لپه، برنج، خلال بادام، خلال نارنج و پیازداغ را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.4- اکنون با شکر و سرکه شهد درست کنید. سپس قابلمة مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید.5- قدری نمک به آن بیفزائید. قسمت ریشهای کلم را بصورت مخروطی ببرید و از همان طرف داخل آب جوش قرار دهید.6- به مدت تقریبی یکربع هر اندازه از برگها که نرم شد را جدا سازید و در سینی قرار دهید به همین صورت برگ کلمهای نیمپز و نرم شده را جدا سازید.7- قسمت برجسته و سفت را نیز با کارد جدا کنید. حالا قالب مناسبی را چرب کنید و برگهای کلم را درون آن به شکلی قرار دهید تا از لبهها بیرون نزنند.8- اینک شهد، زعفران و پنیر را به مواد فراهم کرده اضافه و مخلوط نمائید و آن را داخل حفره قالب بریزید و با پشت قاشق بفشارید یک لایه از برگ کلم رویش قرار دهید و لبهها را روی آن برگردانید.9- سپس قدری روغن رویش بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید. حالا در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 45 دقیقه دلمه را بپزید.10-اکنون دلمه قالبی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید.