کد خبر: ۱۹۴۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 07
سلامت خون در ایران فراتر از کشورهای در حال توسعه و همسان با کشورهای درجه اول اروپا است
شفا آنلاین>سلامت>مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران گفت: سلامت خون در ایران فراتر از کشورهای در حال توسعه و همسان با کشورهای درجه اول اروپا است.

به گزارش شفا آنلاین، علی اکبر پور فتح الله در پیامی به مناسبت روز جهانی تالاسمی (هشتم ماه می مصادف با 18 اردیبهشت) اعلام کرد: 45 سال پیش، نیازمندان به خون برای درمان محتاج گروه های خون فروش بودند و در آن شرایط چشم انداز آینده برای مبتلایان به تالاسمی(Thalassemia) روشن نبود و رویای دستیابی به دهه سوم و چهارم زندگی دست نیافتنی به نظر می رسید.

وی در این پیام افزود: همت والا در پایه گذاری سازمان انتقال خون ملی، تلاش ارزشمند کارکنان خدوم این سازمان و حضور داوطلبانه اهداکنندگان خون باعث شد که این رویا رنگ حقیقت به خود گیرد و امروز شاهد حضور افراد مبتلا به تالاسمی در تمام سطوح فعالیت های اجتماعی باشیم.

مدیر عامل سازمان انتقال خون افزود: تصویر تالاسمی در جامعه امروز دیگر ناتوانی نیست، بلکه ایستادگی، تلاش و حضور موثر است.

این پیام حاکی است: در این سال ها گام های بیشماری برای افزایش کیفیت زندگی بیماران تالاسمی در سازمان انتقال خون ایران برداشته شده است.

وی در پیام خود اضافه کرد: حذف خون جایگزین و اهدای خون(Blood donation) صد در صد داوطلبانه در سراسر کشور، افزایش اهداء مستمر خون، تهیه خون کم لکوسیت، راه اندازی سیستم پایش در طب انتقال خون با مشارکت مراکز درمانی از جمله اقداماتی است که با هدف تهیه بهترین فرآورده برای مصرف کنندگان خون به ویژه بیماران تالاسمی انجام شده است.

پور فتح الله افزود: با توجه به نتایج به دست آمده از آزمایشگاه های معتبر بین المللی، با افتخار اعلام می کنیم که سلامت خون ایران فراتر از کشورهای در حال توسعه و همسان با کشورهای درجه اول اروپا است و ایجاد شبکه فعال خون رسانی در کشور دسترسی بیماران به این ماده حیات بخش زندگی را آسانتر کرده است و در مستندسازی ازسوی انجمن بین المللی تالاسمی، تاکید شده است بر آن خواهیم بود که با ارتقاء نظام مراقبت خون «از رگ اهداء کننده تا رگ مصرف کننده» و انتشار مستندات، شرایطی بهینه در درمان تالاسمی بوجود آوریم.

در حال حاضر اهدای خون در ایران به صورت کاملا داوطلبانه انجام می شود و شاخص اهدای خون نیز در کشور 27 نفر به ازای یکهزار نفر جمعیت است.

هدف از نامگذاری روزجهانی تالاسمی، توجه بیشتر مسئولان و مردم به مسئله تالاسمی است، فراهم آمدن امکانات درمانی مطابق با استاندارد های جهانی و دستیابی به خون سالم و کافی برای همه بیماران تالاسمی و متولد نشدن بیمار تالاسمی در کشور اهداف عمده ای است که همه افراد و سازمان های درگیر در این بیماری به آنها می اندیشند و برای دستیابی به آن تلاش می کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: