کد خبر: ۱۹۴۱۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 02
رئیس هیات مدیره جامعه دام‌پزشکان معتقد است: دلیل افزایش ۲۰ درصدی تب مالت در کشور اظهارات وزیر بهداشت درباره وجود پالم در لبنیات صنعتی بود که مردم را به سمت مصرف لبنیات سنتی سوق داد.

شفا آنلاین>اجتماعی>سلامت>رئیس هیات مدیره جامعه دام‌پزشکان معتقد است: دلیل افزایش ۲۰ درصدی تب مالت در کشور اظهارات وزیر بهداشت درباره وجود پالم در لبنیات صنعتی بود که مردم را به سمت مصرف لبنیات سنتی سوق داد.

به گزارش شفا آنلاین:پیام محبی رئیس هیات مدیره جامعه دامپزشکان در خصوص افزایش بیماری تب مالت<Maltese fever> و مصرف لبنیات سنتی اظهار کرد: پس از صحبت‌های وزیر بهداشت در ۴ سال گذشته شیوع تب مالت ۲۰ درصد افزایش یافت که نظر وزیر، بسیار غیر کارشناسی بود.


وی افزود: هنگامی که اعلام می‌شود شیر پرچرب پالم دارد در حالی که این موضوع صحت ندارد خیلی از افراد به دنبال محصولی می‌روند که به زعمشان روغن پالم نداشته باشد در حالی که لبنیات غیر پاستوریزه سلولز، باقی مانده فلزات سنگین، آنتی بیوتیک و روغن پالم می‌توانند داشته باشند که خطرناک‌تر است.

محبی در ادامه تصریح کرد: بر خلاف واقعیت‌های اقتصادی و به جای کار کردن بر روی فرهنگ پاستوریزاسیون طولانی که در کشور وجود داشت و ایجاد اعتماد به صنایع و سازمان دامپزشکی کشور، مردم را به سمت لبنیاتی سوق دادیم که فاقد هرگونه مارک و شناسنامه بود.

وی در رابطه با استفاده از لبنیات شناسنامه دار خاطر نشان کرد: مردم اگر از لبنیات شناسنامه دار استفاده کنند در صورت بروز هرگونه مشکلی می‌توانند موضوع را از طریق دستگاه‌های نظارتی و بهداشتی پیگیری کنند اما هنگامی که شیر را در کیسه فریزر دریافت می‌کنند امکان شکایت از هیچ برند و شرکتی وجود ندارد. ایلنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: