کد خبر: ۱۹۱۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - 2018April 09
بهتر است حبوبات به صورت ترکیبی به همراه غلات مصرف شود، غذاهایی مانند عدس پلو، ماش پلو، لوبیا پلو، عدسی و نان و خوراک لوبیا و نان از جمله ترکیباتی است که منبع غنی پروتئین است
شفا آنلاین>سلامت>مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف روزانه یک واحد حبوبات توصیه می‌شود، گفت: منظور از یک واحد حبوبات، نصف لیوان حبوبات پخته است.

به گزارش شفا آنلاین، زهرا عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با بیان اینکه گروه غذایی حبوبات منبع ارزان تامین پروتئین و ریزمغذی ها به شمار می‌روند، خاطرنشان کرد: مقادیر زیادی کلسیم، روی و آهن از گروه غذایی حبوبات تامین می شوند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت(Ministry of Health) گفت: بهتر است حبوبات به صورت ترکیبی به همراه غلات مصرف شود، غذاهایی مانند عدس پلو، ماش پلو، لوبیا پلو، عدسی و نان و خوراک لوبیا و نان از جمله ترکیباتی است که منبع غنی پروتئین است.

وی افزود: در واقع پروتئین موردنیاز بدن را تامین می کند، بنابراین مثلا زمانیکه عدسی به همراه نان مصرف می شود، نیازی به مصرف گوشت نیست و ترکیب آن دو پروتئینی با کیفیت بالا را به بدن می رساند.

عبداللهی با بیان اینکه روزانه مصرف یک واحد حبوبات توصیه می شود، تصریح کرد: منظور از یک واحد حبوبات، نصف لیوان حبوبات پخته است.

وی گفت: بهتر است که در پخت برنج سفید غلات و سبزی ها نیز افزوده شود، چراکه برنج سفید به تنهایی به افزایش وزن دامن می زند و از آنجا که حبوبات منبع غنی فیبر غذایی هستند، به کنترل چاقی(Obesity) و اضافه وزن کمک می کنند، لذا مصرف روزانه حبوبات در رژیم غذایی روزانه به سلامت فرد کمک می کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه عده ای به دلیل نفاخ بودن حبوبات از مصرف آن گریزان هستند، تصریح کرد: برای کاهش نفخ حبوبات می توان آنها را مدتی در آب خیساند و بعد پخت.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: