در فصل بهار و تابستان نیاز انسان به کالری و انرژی نسبت به زمستان کمتر بوده و بر همین اساس مصرف غذاهایی مانند کلهپاچه و آبگوشت باید کاهش یابد
شفا آنلاین>تغذیه>متخصص تغذیه راهکارهای تغذیهای پیشگیری از آلرژی در فصل بهار را تشریح کرد و گفت: مصرف گوشت ماکیان همچون غاز، اردک و کبک در این فصل توصیه میشود.به گزارش شفا آنلاین، منصوره رضایی در ارتباط با بایدها و نبایدهای تغذیهای در فصل بهار اظهار داشت: در فصل بهار و تابستان نیاز انسان به کالری و انرژی نسبت به زمستان کمتر بوده و بر همین اساس مصرف غذاهایی مانند کلهپاچه و آبگوشت باید کاهش یابد.وی با اشاره به اینکه با گرم شدن هوا بدن نیاز کمتری به کالری دارد و مصرف غذاهایی مانند ماست و خیار مناسب است گفت: در فصل بهار مصرف میوههای پرفیبر و کم کالری یا به اصطلاح فک خستهکن، معده پرکن توصیه میشود.این متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف غذاهای تازه در این فصل توصیه میشود چرا که در غیر اینصورت غذاهای کهنه و فرآوری شده همچون خیارشور، رب گوجهفرنگی ماهیهای دودی و کنسرو شده به دلیل هیستامین و ترامین سبب ایجاد آلرژی(Allergy) میشوند.عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی(Medical science) شهید بهشتی به مصرف لبنیات و گوشت کمچرب در فصل تابستان توصیه کرد و بیان داشت: در فصل بهار فست فود و غذاهای کنسروی نخورید همچنین نان کامل فیبردار همچون بربری و سنگک مصرف آن توصیه میشود.رضایی گفت: میوه و سبزیجات بومی ایرانی به دلیل سازگاری با بیولوژی بدن ایرانیها سبب ایجاد آلرژی نشده در حالی که مصرف کیوی،انبه، آناناس میتواند سبب بروز این مشکل شود.این متخصص تغذیه عنوان کرد: در فصل بهار و تابستان به دلیل تعریق زیاد نیاز به مایعات افزایش یافته که اگر جبران نشود ضعف،بیحالی و خستگی را برای افراد به همراه دارد لذا مصرف مواد غذایی آبدار همچون میوه و سبزیجات در این فصل به شدت توصیه میشود.وی خاطرنشان کرد: مصرف حبوبات، آجیلها و گوشت ماهی و ماکیان همچون غاز، اردک و کبک در فصل بهار توصیه شده و از مصرف غذاهای چرب حیوانی باید پرهیز شود.