عنوان گرانترین کتاب تاریخ از سال ۱۹۹۴ به این سو در اختیار کتابی دستنویس با عنوان «Codex Leicester» نوشته لئوناردو داوینچی مشهور است
شفا آنلاین>اجتماعی>عنوان گرانترین کتاب تاریخ از سال ۱۹۹۴ به این سو در اختیار کتابی دستنویس با عنوان «Codex Leicester» نوشته لئوناردو داوینچی مشهور است. این کتاب سال ۱۹۹۴ در حراجی کریستی عرضه شد و با قیمت استثنایی ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار فروخته شد.
قدیمیترین کتاب چاپ شده در جهان
به گزارش
شفا آنلاین:درست شش قرن پیش از آنکه گوتنبرگ در اروپا دستگاه چاپ را اختراع کند (1456)، در گوشهای دیگر از جهان تکنیکی متفاوت برای چاپ ابداع شده بود. با استفاده از همین شیوه نسخه چینی «سوترای الماس» چاپ شد که امروز عنوان کهنترین کتاب چاپی دنیا را در اختیار دارد.
کوچکترین کتاب جهان
از عنوانش پیدا است. این کتاب آنقدر کوچک است که به چشم نمیآید. یک کتاب در طول و عرض آن از یک میلیمتر هم کمتر است.
کتابی که بیش از هر کتابی در تاریخ خوانده شده است
در کتاب رکوردهای گینس این عنوان به انجیل کتاب آسمانی مسیحیان رسیده است. هر چند که با دقت نمیتوان گفت که در طول تاریخ دراز مسیحیت چند نسخه از این کتاب چاپ شده و به دست متقاضیان رسیده است اما گینس این عدد را چیزی میان ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تا ۵ میلیارد نسخه برآورد کرده است.
پرفروشترین رمان در طول تاریخ
«دن کیشوت» اثر میگل سروانتس برای چیزی فراتر از ۴۰۰ سال خوانندگان مشتاق را به خود جذب کرده و الهامبخش برخی از بزرگان دنیای هنر مانند ریشارد اشتراوس و پابلو پیکاسو شده است. از این رمان متفاوت و گیرا در طول این چهار قرن بیش از ۵۰۰ میلیون نسخه چاپ شده است.
کتاب ۸ کیلوگرمی با ۳۲ سانتیمتر قطر
انتشارات هارپرکالینز ۵۰۰ نسخه از کتابی به وزن ۸ کیلوگرم و قطر ۳۲ سانتیمتر از جنایینویس مشهور انگلیسی را منتشر کرده است که عنوان طویلترین تک کتاب قابل خرید دنیا را یدک میکشد. این کتاب مجموعه ۳۲ پرونده جنایی است که خانم مارپل موفق به حل آنها میشود.
مرموزترین کتاب جهان
دستنوشتههای «ووینیچ» به زبان و با حروف الفبایی ناشناخته نوشته شده است. در این دستنوشته تصاویر عجیبی هم وجود دارد و تاکنون پژوهشگران موفق به کشف رمز و راز آن نشدهاند. این دستنوشته به روزگار رودلف دوم امپراتور روم در قرن پانزدهم میلادی باز میگردد.
خالق ۱۰۸۴ کتاب
نویسنده خالق کتاب است و در میان تمام نویسندگان عنوان پرکارترین نویسنده به ال. ران هوبارد بنیانگذار ساینتولوژی میرسد./ خبرآنلاین