کد خبر: ۱۸۹۴۲۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۷ - 2018March 22
آمار بالای تصادفات جاده‌ای و همچنین درون شهری و داشتن سالانه حدود 200 تا 300 هزار مجروح در این تصادفات، منجر به افزایش بیماری‌های صرع در کشور شده است
شفاآنلاین>سلامت> رییس مرکز تحقیقات بیماری‌های صرع دانشگاه مونستر آلمان گفت: یکی از مهمترین عوامل افزایش صرع در ایران را شاید باید آمار بالای تصادفات رانندگی دانست.

به گزارش شفاآنلاین، علی گرجی اظهار کرد: آمار(statistics) بالای تصادفات جاده‌ای و همچنین درون شهری و داشتن سالانه حدود 200 تا 300 هزار مجروح در این تصادفات، منجر به افزایش  بیماری‌های صرع در کشور شده است.

وی با تاکید بر رعایت قوانین رانندگی در ایام سفرهای نوروزی به منظور کاهش بیماری‌های صرع، ادامه داد: در صورت کاهش تصادفات می‌توانیم شاهد کاهش 30 درصدی وجود بیماران صرعی در ایران باشیم.

رییس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: ضربات خفیف به سر نیز منجر به بیماری صرعی می‌شود، به طوری که حتی صرع‌های مقاوم به درمان نیز داریم.

وی با تاکید بر اینکه «بیماری صرع یک بیماری شایع نظیر فشار خون و دیابت (Diabetes)در افراد است و نباید مردم این بیماری را یک بیماری خرافه‌ای بدانند»، افزود: عوامل ژنتیکی نیز در بیماری صرع تاثیرگذار است.

گرجی، آرامش، خواب به موقع، عدم استرس، هوای پاک و تغذیه سالم را برای بیماران صرعی مفید دانست.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: