یکی از ترفندهای آشپزی این است که گوشت منجمد را در یک کاسه مناسب قرار دهید و آن را در یخچال قرار دهید تا به مرور یخ آن باز شود
شفاآنلاین>سلامت> یکی دیگر از ترفندهای آشپزی این است که گوشت منجمد را در یک کاسه مناسب قرار دهید و آن را در یخچال قرار دهید تا به مرور یخ آن باز شود.به گزارش شفاآنلاین، یکی دیگر از ترفندهای آشپزی این است که گوشت منجمد را در یک کاسه مناسب(Appropriate) قرار دهید و آن را در یخچال قرار دهید تا به مرور یخ آن باز شود.گوشت (Meat)را در آب نگذارید، به خصوص آن را در آب گرم نگذارید، زیرا این کار ظاهر و طعم آن را خراب می کند.