کد خبر: ۱۸۷۷۱۶
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - 2018March 07
وزارت بهداشت آفریقای جنوبی پس از ردیابی منبع شیوع باکتری کشنده لیستریا در یک محصول گوشتی سوسیس به مصرف کنندگان نسبت به خودداری از مصرف هر گونه محصول گوشتی فرآوری شده که به صورت آماده عرضه می‌شود هشدار داد.

شفاآنلاین>سلامت>وزارت بهداشت آفریقای جنوبی پس از ردیابی منبع شیوع باکتری کشنده لیستریا در یک محصول گوشتی سوسیس به مصرف کنندگان نسبت به خودداری از مصرف هر گونه محصول گوشتی فرآوری شده که به صورت آماده عرضه می‌شود هشدار داد.

به گزارش شفاآنلاین،وزیر بهداشت آفریقای جنوبی در سخنان خود در وبسایت موسسه مالی بیماری‌های عفونی آفریقای جنوبی، تعداد کل موارد تایید شده عفونت لیستریا توسط آزمایشگاه را تا تاریخ ۲ مارس ۲۰۱۸ میلادی ۹۴۸ مورد اعلام کرد که از این تعداد، مجموع ۶۵۹ بیمار شناسایی شده که ۱۸۰ نفر از آنها جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات یک محصول گوشتی که به نام «پولونی» (نوعی سوسیس) شناخته می‌شود را از یک شرکت تولید محصولات غذایی در شهر "پولوکوین" به عنوان منبع شیوع این عفونت شناسایی کرده‌اند. این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرده که با همه مقامات مربوطه در جهت جمع‌آوری محصولاتش در حال همکاری است و هر گونه عملیات تولید و عرضه به خرده فروشان را نیز متوقف کرده است.

باکتری لیستریا که به تب و اسهال منجر می‌شود، سالمندان، افراد دارای سیستم ایمنی ضعف، زنان باردار و نوزادان را بیشتر تهدید می‌کند.

به گزارش سیانان، مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا اعلام کرده زنان باردار ۱۰ برابر بیشتر از دیگران در معرض خطر این عفونت بوده و این باکتری می‌تواند از مادر به جنین منتقل و باعث سقط جنین، تولد نوزاد مرده و زایمان زودرس شود.

برچسب ها: باکتری ، لیستریا ، بهداشت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: