کد خبر: ۱۸۷۵۰۱
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۵ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - 2018March 07
بیماری قلبی عروقی مجموعه‌ای از وضعیت‌هایی ازجمله بیماری قلبی، حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته مغزی است که قلب و عروق خونی را تحت تاثیر قرار می‌دهند.
      شفا آنلاین>سلامت>نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد افرادی که بیماری قلبی و عروقی دارند می‌توانند با حفظ سطح مناسب ویتامین D در خون خود خطر مرگ ناشی از این بیماری را به یک سوم کاهش دهند.

به گزارش شفا آنلاین:بیماری قلبی عروقی مجموعه‌ای از وضعیت‌هایی ازجمله بیماری قلبی، حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته مغزی است که قلب و عروق خونی را تحت تاثیر قرار می‌دهند. محققان دانشگاه برگن نروژ در این مطالعه با تجزیه‌وتحلیل خون چهار هزار و 111 بزرگسال نقش سطوح ویتامین D را بر خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی بررسی کردند.
بر اساس اعلام موسسه‌های ملی بهداشت، سطح 25 هیدروکسیD از 50 تا 125 نانومول در لیتر معمولاً برای استخوان‌ها و سلامت کلی در افراد سالم مناسب است. محققان در این مطالعه متوجه شدند که غلظت 25 هیدروکسیD در خون برای کاهش خطر مرگ‌ومیر ناشی از بیماری قلبی و عروقی 42 تا 100 نانو مول در لیتر مناسب بود و غلظت‌های کمتر از 42 نانو مول در لیتر و بالاتر از 100 نانو مول در لیتر این خطر را افزایش می‌داد.
محققان متوجه شدند که وجود سطح مناسب ویتامین D در خون خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد اما سطوح بسیار بالا و بسیار پایین ویتامین D در خون این خطر را افزایش می‌دهد.
محققان بر اساس نتایج این مطالعه اعلام کردند، تمام افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی باید سطح ویتامین D را در خون خود اندازه بگیرند و کنترل کنند؛ اگر این سطح زیر میزان عادی باشد باید مکمل ویتامین D مصرف کنند. نور خورشید منبع اصلی ویتامین D است اما این ویتامین را می‌توان از طریق مصرف خوراکی‌هایی مانند ماهی سالمون، تخم مرغ ، ماهی تن و غیره بدست آورد.سپید
MNT

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: