کد خبر: ۱۸۷۴۶۳
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - 2018March 05
محققان کالج امپریال لندن در انگلیس و دانشگاه نورث وسترن آمریکا در این تحقیق رژیم غذایی چهار هزار نفر را تجزیه و تحلیل کردند.
شفاآنلاین>سلامت>نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که اثرات مصرف زیاد نمک را بر فشار خون نمی توان با یک رژیم غذایی سالم جبران کرد.

به گزارش شفاآنلاین،محققان کالج امپریال لندن در انگلیس و دانشگاه نورث وسترن آمریکا در این تحقیق رژیم غذایی چهار هزار نفر را تجزیه و تحلیل کردند.

نتایج این تحقیق نشان داد که افرادی که مقدار زیادی نمک مصرف می کنند صرف نظر از رژیم غذایی سالمی که رعایت می کردند، فشار خون بالاتری داشتند.

محققان اکنون به افراد توصیه می کنند که میزان مصرف نمک خود را کنترل کنند و به تولید کنندگان محصولات غذایی نیز توصیه می کنند که مقدار نمک محصولات خود را کاهش دهند.
افراد زیادی در سراسر جهان به پر فشاری خون مبتلا هستند و این وضعیت خطر ابتلا به بیماری هایی مانند حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد. گمان می رود که سن ، وزن و مصرف زیاد نمک از جمله دلایل ابتلا به پرفشاری خون باشد.

تصور می شود که ویتامین ها و مواد معدنی موجود در میوه و سبزیجات با تحت تاثیر قرار دادن رگ ها آنها را قادر می سازند که فشار خون را کاهش دهند.پیش از این کارشناسان معتقد بودند که مصرف زیاد میوه و سبزیجات می تواند به مهار تاثیر مصرف زیاد نمک بر پرفشاری خون کمک کند.

درحالیکه این خوراکی ها فشار خون را کاهش می دهند اما این تحقیق جدید نشان می دهد که آنها اثر نامطلوب مصرف نمک بر پرفشاری خون را تحت تاثیر قرار نمی دهند.

در این مقاله جدید که امروز منتشر شد محققان غلظت های سدیم و پتاسیم را در نمونه های ادرار افراد بررسی کردند. سدیم جزء اصلی نمک است و پتاسیم که در سبزیجات دارای برگ سبز یافت می شود با کاهش فشار خون ارتباط دارد.

محققان با استفاده از داده های رژیم غذایی مصرف 80 ماده مغذی را که می توانند با کاهش فشار خون ارتباط داشته باشد در خون افراد مورد مطالعه بررسی کردند. این مواد مغذی شامل ویتامین C ، فیبر و اسیدهای چرب امگا 3 می شود که بسیاری از آنها در میوه، سبزیجات و غلات کامل یافت می شود.

محققان در این تجزیه و تحلیل ها متوجه وجود یک ارتباط مستقیم میان پرفشاری خون و مصرف زیاد نمک حتی در افرادی شدند که میزان بالایی پتاسیم و سایر مواد مغذی مصرف می کردند.

این مطالعه نشان می دهد که هیچ مسیر جانبی برای کاهش پرفشاری خون ناشی از مصرف زیاد نمک وجود ندارد و رعایت یک رژیم غذایی کم نمک حتی در صورت برخورداری از یک رژیم غذایی سالم و متعادل تنها روش برای پایین آوردن این پرفشاری خون است.
برچسب ها: سلامت ، لندن ، تحقیق
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: