کدو از نظر علم گیاهشناسی یک میوه تابستانی است اما از نظر پخت و پز بهعنوان یک سبزی در نظر گرفته میشود که خیلی هم ارزش تغذیهای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است
شفاآنلاین>تغذیه>کدو از نظر علم گیاهشناسی یک میوه تابستانی است اما از نظر پخت و پز بهعنوان یک سبزی در نظر گرفته میشود که خیلی هم ارزش تغذیهای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.به گزارش شفاآنلاین،کدو از نظر علم گیاهشناسی یک میوه تابستانی است اما از نظر پخت و پز بهعنوان یک سبزی در نظر گرفته میشود که خیلی هم ارزش تغذیهای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است. این گیاه به رنگهای سبز و زرد در دسترس میباشد. درادامه با خواص این سبزی سالم و مفید، آشنامیشوید.کدو سبز از نظر تغذیهای دارای ارزش زیادی است و بهعنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A (بهدلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن)، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته میشود. کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز میباشد. این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تامین میکند.از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز میتوان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان، ویتامین K و... اشاره کرد.