کد خبر: ۱۸۶۸۷۳
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - 2018February 28
در فصل بهار مواد زائد انباشته‌شده در بدن از حالت انجماد خارج شده و در بدن به جریان می‌افتند.
شفاآنلاین>سلامت>یک متخصص طب سنتی درباره باید و نبایدهای تغذیه ای در فصل بهار توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش شفاآنلاین،ناصر رضایی‌پور متخصص طب سنتی درباره تدابیر فصل بهار اظهار کرد: در فصل بهار مواد زائد انباشته‌شده در بدن از حالت انجماد خارج شده و در بدن به جریان می‌افتند.

به‌گفته وی در فصل بهار بدن در حال پاکسازی است که پرخوری و ‌رعایت‌ نکردن رژیم غذایی، موجب ضعیف‌ شدن بدن می‌شود که زمینه‌ساز ابتلا به بیماریها در فصل بهار است.

ورزش زیاد و حمام مکرر در بهار ممنوع
 رضایی‌پور متذکر شد: لازم است در فصل بهار، از خوردن غذاهای گرم و خشک، حرکت و ورزش زیاد، حمام مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و شیرینی زیاد خودداری شود همچنین بهتر است در این فصل به‌جای آب از عرق کاسنی یا عرق شاه‌تره استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است در این فصل از مصرف غذاهای چرب و سرخ‌کردنی, خوراکی‌های تلخ، تند و تیز، و شور که مزاج گرم دارند مانند آجیل شور و گردو پرهیز کرد.

آشنایی با نوشیدنی های مفید در فصل بهار
این متخصص طب سنتی ایران یادآور شد: بهتر است در این فصل از نوشیدنیهای خنک مانند شربت ریواس، شربت عناب، شربت نارنج، لیمو و "به" استفاده کرد.
برچسب ها: سلامت ، طب سنتی ، متخصص
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: