امروزه شیوع و گسترش پوکی استخوان و بیماریهایی مانند آرتروز بهویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است و پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ و میر در جهان است و از هر 4 نفر بالای 25 سال، یک نفر مبتلا به آن هستند!
شفاآنلاین>سلامت>سنجد برای ترمیم شکستگی، ترک استخوان و پوکی استخوان بینظیر است؛ پودر هسته سنجد، غضروفساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد میتوان آنرا با شیر میل کرد.به گزارش شفاآنلاین،دکتر محمدمهدی شیرمحمدی؛ پژوهشگر طب سنتی گفت:امروزه شیوع و گسترش پوکی استخوان و بیماریهایی مانند آرتروز بهویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است و پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ و میر در جهان است و از هر 4 نفر بالای 25 سال، یک نفر مبتلا به آن هستند!در طب سنتی ایرانی ـ اسلامی راهکارهای مختلف سادهای برای پیشگیری یا درمان این بیماریها وجود دارد که در ادامه، یکی از خوراکیهای شگفتانگیز و در دسترس همه که تاثیرات معجرهآسایی را دارد، معرفی میکنیم.چرا باید "سنجد" را جدی بگیریماز ائمه اطهار(ع) روایت شده که "سنجد" گوشتش گوشت میآورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست میرویاند.از سنجد میتوان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیهها را گرم و بواسیر را درمان میکند.ادرار اگر قطرهقطره بیاید، با پودر سنجد روان میشود؛ بازوان و ساقها را نیرومند میکند.سنجد، عفونت ریه را خشک و آبآوری ششها را درمان میکند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع میکند.سنجد خاصیت آنتیاکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده میرود.سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه میشود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را میگیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت میکند و هم سردردهای میگرنی را درمان میکند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش میدهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیرخوار میشود.سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بینظیر است و در درمان پوکی استخوان به عنوان چهارمین عامل مرگ و میر در جهان، اثرات معجزهآسایی دارد؛ میتوان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بودهاند!در مکتب طبی ابن سینا، آسیاب شده سنجد با هسته آن درمان ساده، عالی و بیخطر برای آرتروز، روماتیسم و پوکی استخوان است.پودر سنجد را چگونه تهیه و مصرف کنیماگر میتوانید، خودتان تعدادی سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسیا کنید اما اگر آسیا ندارید یا نگران هستید، هسته سنجد، آسیای شما را خراب کند، می توانید پودر سنجد آماده تهیه کنید.یک قاشق غذاخوری پودر را در یک لیوان شیر، بریزید و با یک قاشق غذا خوری عسل آن را شیرین کنید و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میانوعده میل کنید.با 14 روز خوردن این معجون ساده، معجزه آن را مشاهده کنید؛ 70 یا 72 روز مصرف آن، مکمل درمانی بسیار مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است.از دیگر فواید سنجد میتوان به این موارد اشاره کرد:ـ بهترین دارو برای رفع کمبود ویتامین C ، k در بدن استـ دارای خاصیت آنتیاکسیدانی قوی استـ خاصیت ضد التهابی دارد و التهابات معده و روده را میزدایدـ ضد اسهال و قابض است؛ جوشانده برگ سنجد، بهترین دارو برای اسهال کودکان استـ پودر هسته سنجد در درمان التهابهای حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان میکندـ ضد تب و درد استـ بادشکن و ضد نخ استـ مقوی قلب استـ سردردهای سرد، سوداوی و بلغمی را تسکین میدهدـ پودر هسته آن، غضروفساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد میتوان آنرا با شیر میل کردـ از گل آن برای التیام زخم استفاده میشودـ کم کالری و مقوی معده استـ سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان میکند و برای رشد مو مفید استـ پودر هسته سنجد در درمان التهابهای حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان میکند.