فلفل سیاه و قرمز
از قدیم، فلفل را به عنوان ضدآسم، ضدتب، درمان عفونتهای دستگاه تنفسی، مشکل هضم غذا، مرهم و ضدسرطان میشناختهاند.
ماده اصلی فلفل، کاپسایسین، دارای خاصیت محرک، ضددردهای عصبی موضعی، ضدورم، ضدآرتریت و ضدروماتیسم است.
مصرف خوراکی فلفل، دارای خواص محرک گردش خون، ضداکسیدان، کاهشدهنده کلسترول و چربی خون است (که با این اثر میتواند باعث جلوگیری از تنگی و گرفتگی عروق شود.
همچنین دارای خاصیت کاهش چسبندگی پلاکت میباشد که با این عمل، از لخته شدن خون و ایجاد سکته، جلوگیری میکند.