کد خبر: ۱۸۳۸۰۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - 2018February 03
اگر فردی در ناحیه کشاله ران خود یک برآمدگی مشاهده کرد و یا این ناحیه به لمس کردن حساس شده یا به طور مداوم در این ناحیه احساس سنگینی می‌شود، حتما باید به پزشک مراجعه کند
شفا آنلاین>سلامت>متخصص کلیه و مجاری ادراری با اشاره به اینکه اغلب بیمارانی که دچار فتق کشاله ران می‌شوند، تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند، گفت: انجام جراحی خطر بسیار کمتری از رها کردن مشکل و بروز عوارض جانبی آن دارد.

به گزارش شفا آنلاین، سلمان اسلامی در ارتباط با فتق اینگوینال اظهارداشت: این مشکل نوعی از فتق‌های شکمی است که در ناحیه کشاله ران (محل تلاقی زیر شکم با ران) رخ می‌دهد و در این عارضه روده‌ها یا بافت چربی به کانال مغبنی یا اینگوینال فشار وارد می‌کند.

وی گفت: اگر فردی در ناحیه کشاله ران خود یک برآمدگی مشاهده کرد و یا این ناحیه به لمس کردن حساس شده یا به طور مداوم در این ناحیه احساس سنگینی می‌شود، حتما باید به پزشک مراجعه کند.

عضو انجمن اورولوژی(urology) ایران و اروپا افزود: این موارد، علائم فتق هستند و این عارضه به خودی‌خود خوب نمی‌شود و تنها راه درمان فتق، جراحی است.

اسلامی گفت: اغلب بیمارانی که دچار فتق کشاله ران می‌شوند، تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند، حتی اگر هیچ علائمی مانند درد نداشته باشند.

متخصص کلیه و مجاری ادراری تصریح کرد: انجام جراحی خطر بسیار کمتری از رها کردن مشکل و بروز عوارض جانبی آن در آینده دارد.

وی گفت: این برآمدگی در هنگام ایستادن و سرفه کردن بزرگتر می‌شود. در برخی موارد ممکن است فتق کشاله ران موجب درد و حساسیت(allergy) به لمس شود. سایر علائم این عارضه به صورت درد در هنگام سرفه کردن، ورزش کردن و خم شدن، احساس سوزش، درد تیز و تیرکشنده، احساس سنگینی در کشاله ران بروز می‌کند.

اسلامی گفت: در طول زمانی که بیمار منتظر انجام جراحی است، می تواند وسیله ای به نام فتقبند بپوشد که بر روی فتق کشاله ران فشار وارد میکند و آن را به داخل پس می فرستند و به صورت موقتی موجب بهبود علائم بیمار می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: فتق بند نباید برای مدت زمان طولانی مورد استفاده قرار گیرد، مگر در موارد نادری که پزشک توصیه کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: