کد خبر: ۱۸۳۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۵ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - 2018February 02
شور شدن غذا حتی ممکن است برای آشپزهای حرفه ای هم اتفاق بیافتد و این مساله اصلا نگران کننده نیست.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>شور شدن غذا حتی ممکن است برای آشپزهای حرفه ای هم اتفاق بیافتد و این مساله اصلا نگران کننده نیست. در این مطلب به شما چند راه را معرفی می کنیم که می تواند شوری غذاهای تان را از بین ببرد.


به گزارش شفا آنلاین:به جرات می‌توان آشپزی را دید که به‌رغم تجربه و دقت در آشپزی گاهی در افزودن نمک<Add salt> به غذا اشتباه نکرده باشد. این مساله به‌خصوص در مهمانی‌ها دردساز می‌شود، اما با 4 ترفند ساده می‌توانید این اشتباه آشپزی را جبران کنید.
رفع شوری غذا با استفاده از سیب‌ زمینی

یک سیب‌ زمینی را پوست بگیرید و به دو نیم تقسیم کنید و در غذای در حال جوش بیندازید.سیب‌ زمینی نمک را جذب می‌کند، پس از پخت آن را از غذا بیرون بیاورید. اگر تمایلی به طعم سیب‌زمینی در غذا ندارید، می‌توانید از تکه‌ای نان خشک استفاده کنید.

رفع شوری غذا با استفاده از قند

یک حبه قند را در قاشقی بگذارید. قاشق را آرام در قابلمه غذای مایع طوری بگذارید که قند در غذا حل نشود. پس از چند لحظه قاشق و قند را بردارید.

رفع شوری غذا با استفاده از میوه

برای بعضی غذاها مانند خوراک گوشت و سبزی‌ها می‌توانید از میوه‌ها برای کاهش طعم شوری غذا کمک بگیرید. به‌طور مثال، چند تکه سیب یا آناناس انتخاب خوبی خواهد بود.

رفع شوری غذا با استفاده از خامه

اگر سبزی‌های بخارپز شما شور شده‌اند، می‌توانید آنها را در مقداری مخلوط آب جوش و خامه بریزید تا کمی از نمکشان کم شود. البته می‌توانید آنها را با خامه هم سرو کنید، گرچه کمی کالری غذا را بیشتر می‌کنند.salamat.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: