از این روزها مراکز بهداشتی و سلامتی دولتهای سراسر دنیا، مردم را از معایب خوراکیهای ناسالم آگاه میکنند اما به نظر میرسد، این هشدارها چندان موثر نیستند و مردم همچنان به خوردن غذاهای مضر ادامه میدهند.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>مصرف غذاها و خوراکیهای مضر، سراسر دنیا، رو به افزایش است و بررسیها نشان میدهد که بیش از 1.9 بیلیون نفر بزرگسال در دنیا گرفتار اضافه وزن <Overweight>شدهاند. کودکان آمریکایی بیش از 27 درصد از کالری مورد نیاز روزانهشان را از طریق غذاهای حاضری، شکلاتها، دسرها و نوشیدنیهای شیرین دریافت میکنند که عواقب بدی برای سلامتیشان به همراه خواهد داشت.
امروزه تقریبا همه ما میدانیم مثلا، مصرف روزانه یک عدد سیب به مراتب سالمتر از شیرینی است اما خوردن شیرینی را ترجیح میدهیم. اخیرا روانشناسان دانشگاه آمستردام هلند، دلیل این انتخاب را شرح دادهاند. به گزارش
شفا آنلاین:از این روزها مراکز بهداشتی و سلامتی دولتهای سراسر دنیا، مردم را از معایب خوراکیهای ناسالم آگاه میکنند اما به نظر میرسد، این هشدارها چندان موثر نیستند و مردم همچنان به خوردن غذاهای مضر ادامه میدهند. بنابه گفته محققان دانشگاه آمستردام، وجود تحریک کنندههای غذایی و اثری که روی رفتار مردم میگذارند، دلیل بی اثر ماندن هشدارهای بهداشتی در مورد انتخاب نوع غذاست. در محیط زندگی حال حاضر مردم، علائم و تحریک کنندههای بسیاری وجود دارد که مردم را به خوردن خوراکیهای مضر مانند انواع فستفودها، شیرینیها و نوشابههای گازدار و انرژیزا، تشویق میکند. ذهن انسان این علائم را حفظ کرده و با دیدن آنها، ناخودآگاه به سمتشان جذب میشود. این محققان معتقدند تا زمانی که علائم تحریک کننده در محیط زندگی وجود داشته باشد، با وجود آگاهی از مضرات آنها، باز هم به مصرف آنها متمایل میشویم.
محققان آمستردام میگویند میتوان با استفاده از علائم دیگر در محیط زیست، مانند هشدارهای تصویری و حذف هر چه بیشتر تبلیغات خوراکیهای مضر و همچنین قراردادن خوراکیهای سالم در معرض دید، ضمیر ناخودآگاه مردم را به مصرف خوراکیهای سالم تشویق کرد.مدیکال نیوزتودی،