کد خبر: ۱۸۰۳۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۱۷ دی ۱۳۹۶ - 2018January 07
اگر شما هم جزو طرفداران غذاهای پرادویه و هندی هستید، همراه ما باشید تا با بهترین غذاهای هند آشنا شوید.
شفا آنلاین: غذاهای هندی یکی از مشهورترین چیزها درباره‌ی هند است. غذاهای این کشور پر از ادویه و تند هستند و شاید به مزاج برخی از ما ایرانی‌ها خوش نیایند. اما بسیاری از هموطنان شرقی و جنوبی ما به دلیل این که شرایط اقلیمی مشابهی با هند دارند، غذاهایی پرادویه و تند مصرف می‌کنند. اگر شما هم جزو طرفداران غذاهای پرادویه و هندی هستید، همراه ما باشید تا با بهترین غذاهای هند آشنا شوید.
 
طرز تهیه املت هندی

مواد لازم

    ۳عدد تخم مرغ  
     ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن
    ۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
    سه چهارم قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده
    سه عدد فلفل سبز تند خرد شده
     دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ریز خرد شده
    جعفری ریز خرد شده- سه قاشق مرباخوری
    زردچوبه
    یک قاشق غذاخوری شیر
    نمک و فلفل



طرز تهیه

1.    تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.

2.    کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.

 
چامپای گوشت

 مواد لازم (۴ نفر)

    ۳۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده
    یک عدد پیاز متوسط، ساطوری
     ۲ عدد فلفل سبز تند، ساطوری
    یک قاشق چای‌خوری زردچوبه
    یک قاشق چای‌خوری پودر گشنیز
    نصف قاشق چای‌خوری پودر دارچین
    ۲ عدد گوجه‌فرنگی متوسط رنده‌شده
    یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
    یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
    یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر هل سبز
    ک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز
    ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع
    نمک




روش تهیه

1. روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه‌های گوشت را از هم باز کنید.

2. فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه‌ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

3. گوجــه‌ فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

4. برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲‌سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

5. گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر می‌کند.

6. چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.

 
کجری یا کیچری

مواد لازم (۴ نفر)

    ۴۰۰ گرم برنج خیس‌شده
     یک عدد کنسرو ماهی تن
    یک عدد پیاز متوسط ساطوری‌شده
    ۲ حبه سیر ساطوری‌شده
    یک دسته کوچک گشنیز، ساطوری‌شده
    ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه
    یک قاشق غذاخوری ادویه کاری
    یک قاشق غذاخوری گردلیمو
    ۱۰۰ گرم ماست ساده
    نمک و فلفل قرمز
    ۲ قاشق غذاخوری کره
    ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع



روش تهیه

1.    روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. سیر، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و ۲دقیقه تفت دهید تا مواد آب بیندازد.

2.    آب برنج را خالی کرده و آن را داخل قابلمه بریزید. کره و گردلیمو را اضافه کرده و غذا را هم بزنید تا کره آب شده و روی برنج بنشیند. ماست را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. روغن کنسرو را بگیرید، تکه‌های ماهی را با چنگال خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

3.    به اندازه‌ای که یک بند انگشت آب روی برنج را بگیرد، آب جوش روی مواد داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. سپس صبر کنید تا آب برنج تبخیر شود. شعله را کم کرده و در برنج را بدون دم‌کنی بگذارید. پس از ۳۰ دقیقه برنج دم کشیده است. هنگام سرو کردن، گشنیز ساطوری‌شده را با آن مخلوط کرده و در دیس بکشید.

 
باتر چیکن

 مواد لازم (۴ نفر)

     ۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان
     ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
    یک عدد پیاز متوسط، ساطوری‌شده
    ۲ حبه سیر، ساطوری‌شده
    ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، ساطوری‌شده
    یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز
    ۲ قاشق چای‌خوری ادویه گرم ماسالا
    یک قاشق چای‌خوری زردچوبه
    یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
    ۲۵ گرم کره
    یک دسته کوچک گشنیز، ساطوری‌شده
    نمک


مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ:

    ۲حبه سیر، ساطوری‌شده
    یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، رنده شده
    یک عدد فلفل قرمز تند، ساطوری‌شده
    ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو
    یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز
    یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز
    یک قاشق چای‌خوری زردچوبه
    ۱۵۰ میلی‌لیتر ماست
    نمک


روش تهیه

1.    مواد طعم‌دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

2.    روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را  ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

3.    ادویه‌ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.

4.    مرغ‌ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ‌ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم‌دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب‌‌جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری‌شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.

 
پاری کباب؛ جوجه کباب هندی

مواد لازم (چهار نفر)

    ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده :۴۰۰ گرم برای هر نوع
    ۲۰۰ گرم ماست
    ۵ حبه سیر رنده شده
    ۳۰ گرم نعناع ساطوری ریز
    ۱۰۰ گرم خامه سفت
    ۱۰۰ گرم پنیر خامه‌ای
    یک قاشق چایخوری دم‌کرده زعفران
    یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
    دو قاشق چایخوری فلفل سیاه
    یک قاشق غذاخوری ماسالا



روش تهیه

1.    پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ‌ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.

2.    تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.

3.    ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.

4.    ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامه‌ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: